2777
2789
عنوان

سقط و افسردگی بعدش

155 بازدید | 29 پست

یک ماه و نیم گذشته ولی هنوز نمیتونم هضمش کنم انگار باورم نمیشه که باردار بودم و الان سابقه سقط دارم

میخوام زودتر باردار شم فکرمیکنم اینجوری حالم بهتر میشه

همش دلم میخواد یکی باشه باهاش حرف بزنم

درد و دل کنم

حتما تو سایتم داریم اونایی که سقط یا مرده زایی یا زایمان زودرس داشتن و بالاخره به هردلیلی بچه براشون نمونده

شما هم بعد از دست دادن بچه مثل روحیه من داشتین؟و خیلی بهش فکرمیکردین؟من حتی تاریخارو هم حساب میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه از یاد آدم نمیره بلخره ادم بهش وابسته میشه من سه ماهه باردار بودم ایست قلبی کرد

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

بیخیال عزیزم برو باشگاه خودتو سرگرم کن حتما قسمت نبوده . من به قسمت خیلی اعتقاد دارم یه بنده خدایی میگفت مامانش جوون بود فوت شده بود بعد هرروز گریه میکرده مامانش اومده تو خوابش با وضعیت بد گفته من اگه زنده بود این طوری بودم

اینایی که فرستادم یعنی هر جنین از لحظه ای که بوجود میاد معلومه که قراره چقدر تو شکم مادرش باشه؟حتی اگه قرار باشه کسی سقطش کنه بازم عمرش همونقدر بوده؟

اللهم عجل لولیک الفرج
دیگه از یاد آدم نمیره بلخره ادم بهش وابسته میشه من سه ماهه باردار بودم ایست قلبی کرد

منم سه ماهه باردار بودم کیسه آب پاره شو

اللهم عجل لولیک الفرج
بیخیال عزیزم برو باشگاه خودتو سرگرم کن حتما قسمت نبوده . من به قسمت خیلی اعتقاد دارم یه بنده خدایی م ...

یعنی عمرش بدنیا باشه بالاخره اتفاقاتی میوفته که بمونه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
اینایی که فرستادم یعنی هر جنین از لحظه ای که بوجود میاد معلومه که قراره چقدر تو شکم مادرش باشه؟حتی ا ...

اونی که خودش سقط میشه خدا معین کرده ولی اونی که عمدی سقط میکنه تو قرآن گفته قتل نفسه 

اون کسی که عمدی سقط میکنه زندگی و حیات یک آدم و یه نسل و رو میگیره و واسه همین گناهش خیلی بزرگه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
اونی که خودش سقط میشه خدا معین کرده ولی اونی که عمدی سقط میکنه تو قرآن گفته قتل نفسه اون کسی که عمدی ...

خب اونی که یه چیزی خورده نمیدونسته باعث سقط میشه ولی بخاطر اون بچش سقط شد 

قصد داشته نگهش داره مثلا از یه چیزی ترسیده بچش سقط شده

یعنی اگه کلا عمدی نخواسته باشه سقط کنه قسمت بوده سقط بشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج