2777
2789
عنوان

یک ماه سقط کردم کمک کنید😭

186 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من یک ماه سقط کردم با قرص دو هفته بعد سقط رفتم سنو گفت بقایا داری دوباره قرص کردم ازم دو تیکه لخته اومد دیگه دکتر نرفتم تا الان که یک ماه شد بنظرتون هنوز بقایا دارم خیلی میترسم استرس دارم اگه برم سنو بگه چیزی مونده باید کورتاژ شی😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو.کورتاژ هم ترس ندارد.ولی ی خانم دکتر دیروز از اتاق عمل ی عکس گذاشته بود،خانمب بوده شش ماه پیش سقط خونگی کرده بود بدون زیر نظر دکتر بودن.حالا با درد مراجعه کرده بود کارش رسیده بود ب اتاق عمل.قبل از این حتما مجددا سونو شو عزیزم

برو.کورتاژ هم ترس ندارد.ولی ی خانم دکتر دیروز از اتاق عمل ی عکس گذاشته بود،خانمب بوده شش ماه پیش سقط ...

یعنی بعد این همه لخته ممکنه هنور چیزی باشه آخه الان نه درد دارم نه خونریزی

یعنی بعد این همه لخته ممکنه هنور چیزی باشه آخه الان نه درد دارم نه خونریزی

باورت میشه من سه چهار ماهی یکبار میرم چکاپ سونو.عزیزم حتما برو خیالت هم راحت راحته.حتما برو

اگه هنوز خونریزی یا لکه بینی داری هنوز بقایا هست ولی اگه نیست یعنی تماما افتاده ،من خودم سه ماه بصورت مداوم لکه بینی داشتم با پریود ماه سوم همش افتاد نترس اتفاقی نمی افته ولی برای بارداری بعدی حتما عکس رنگی بگیر ممکنه لوله ها بسته بشن بخاطر عفونت،الکی هم اگه خونریزی نداری و بقایا خیلی کمه نزار کورتاژت کنند خودش با پریودی نیافته نترس اتفاقی نمی افته