2777
2789
عنوان

اگه زندگیتون به بن بست بخوره نتونید جدا شید

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم پنهون کاره شبا گاهی شده دیر اومده ولی اخلاق بد مثل کتک و بددلی و خساست نداره تنها مشکل جدیش ...

همون دیگه خسیسه. بددهنه. زبونش تلخه. میگه من هرچی میگم تو اصلا نباید جواب بدی. نباید من چیزی میگم ناراحت بشی. یادمه یه عروسی میخواستیم بریم خودش لباس دلخواهشو خرید ولی من لباسمو دویت نداشتم اون انتخاب کرد چون قیمتش خوب بود. سرش بحثمون شد چقدر منو زد. هیچوقت لباسی که خواستم نداشتم. 

عزیزم به مشهدم نزدیکییه زیارت بزار گوش کن روضه برو گریه کن تا سبک شی تو فضای معنوی باش تا سبک شی

حتما بخاطر همین مشکلاتم از خدا دور شدم انگار ناامیدم ولی توکل بر خدا سپردم بهش هر چه شد خوش آمد 

همون دیگه خسیسه. بددهنه. زبونش تلخه. میگه من هرچی میگم تو اصلا نباید جواب بدی. نباید من چیزی میگم نا ...

بمیرم برات میدونی چقدر خسته ای من خودم دیگه نای ندارم همش میگم کاش بچه نداشتم همین صبح تمومش میکردم حیف ما حیف جوونیمون خدا لعنتشون کنه

بمیرم برات میدونی چقدر خسته ای من خودم دیگه نای ندارم همش میگم کاش بچه نداشتم همین صبح تمومش میکردم ...

حیف از ما. حیف از دل عاشق ما. که بدی میکنن و ما چشممون فقط اونا رو میبینه. خواهرم بچه هم نداشتی نمیرفتی چون دلت به زندگیته چون ارزوته درست بشه. چون ما واقعا عاشق شدیم عاشق ادم اشتباه. 

یه مدت استراحت کن به چیزی فکر نکن تا بتونی درست تصمیم بگیری وبعد بامنت برو باشوهرت زندگی کن

آره فعلا که اینجام تا ببینم چی میشه مرسی که با حرفات آرومم کردی آرامش سهم قلب مهربونت 🙏

حیف از ما. حیف از دل عاشق ما. که بدی میکنن و ما چشممون فقط اونا رو میبینه. خواهرم بچه هم نداشتی نمیر ...

منم همیشه بهش میگم که من فقط خواستم زندگی کنم تو نذاشتی عذابم دادی نابودم کردی حسرت زندگی همه رو خوردم گفتم کاش منم شوهرم آدم بود کنار هم خوش بودیم بچمون آرامش داشت الان که اومدم اینجا طفلی بچه بی قراره میگه خواب بابا رو دیدم دلم واسش کبابه 

عزیز دلم ممنونم من بیمارم انشاالله خدای مهربون همه مریضارو شفا بده وگره از کار همه باز کنه

انشالله عزیزم خدا کمکت کنه برات دعا میکنم نور امید به زندگیت بتابه 

منم همیشه بهش میگم که من فقط خواستم زندگی کنم تو نذاشتی عذابم دادی نابودم کردی حسرت زندگی همه رو خور ...

عزیزم بمیرم واسه دل بچه هامون. دختر منم عاشق باباشه. بچه ها پاکن پدر و مادر رو دوست داره. شوهر من خیلی پدر خوبیه. البته الان پدر خوبی شده. منم این تحربه رو داشتم بیرونم کرد بچه رو هم بردم. بچم اذیت شد. خود همسرم هم از طلاق پشیمون شد برگشتم‌ ولی الان دیگه خیلی سفت و سخت دنبال طلاقه. دیگه نگاهم نمیکنه

عزیزم بمیرم واسه دل بچه هامون. دختر منم عاشق باباشه. بچه ها پاکن پدر و مادر رو دوست داره. شوهر من خی ...

بچه ها درکی ندارن که ولی خوب دختر من محیط اطرافش رو قشنگ متوجه میشه دیر اومدنی قشنگ به روش میاره یا بریم بیرون بهش میکه همه بچه ها با باباشون اومدن ما تنها بودیم منم که دل ندارم اشک چشام سرازیر میشه خدا بهمون به بچه هامون رحم کنه