2777
2789
عنوان

شوهرم بدون اجازه جاریم آب نمیخوره بیایید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 136127 بازدید | 1054 پست
اخه یعنی چی که هربار بیرونی بهش زنگ میزنه؟ بگو آیا نظر داری روی شوهرم؟

😭😭نمیدونم همش زنک میزنع میگه داداش کجایی آخه ما با مادرشوهرم تو ی کوچه میشینن بعد اون می‌ره اونجا ناهار شام میزارع 

هر چقدر دوست داشته باشم تاپیک میزنم راجب نامزدم دوست نداری نظر نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکار کردی 😑😑آخه خواهر ندارع همش میگه جای خواهر نداشتمه

ببخشید ولی گ.خورده اون نامحرمه نمیشه خواهرش باشه حق نداره باهاش معاشرت کنه

با شوهرت فهر کشوهرت باید از دوری و قهرت بترسه تا پای اونو ببره

💜💍¹⁵⁵

اگ شوهرت مورد یامشکل دیگه ای نداره بنظرم کنار نیا بجنگ اونم باجاریت ، با شوهرت روز به روز بهترشو با سیاست رفتار کن که کم کنه ارتباطشو واز یه طرفم به جاریت بفهمون که تا من هستم لزومی نداره شما بخای تصمیم بگیری برامون ،کاسه داغ تر از آش

تا الانم خیلی کوتاه اومدیشوهرت 31سالشه از یه دختر بچه مشورت میگیره؟

دختر بچه می‌ره خونشون ناهار شام میزارع حتی شاید لباس هاشون رو میشورع ،😑کل اختیار خانوادشون رو داره 

ببخشید ولی گ.خورده اون نامحرمه نمیشه خواهرش باشه حق نداره باهاش معاشرت کنهبا شوهرت فهر کشوهرت باید ا ...

الان دو روزه قهرم واسش مهم نیست

دختر بچه می‌ره خونشون ناهار شام میزارع حتی شاید لباس هاشون رو میشورع ،😑کل اختیار خانوادشون رو داره

حالا خوبه سنی نداره خودشو گرفتاره این همه مسولیت کرده تو میگی سیاست من میگم حمالی 😊

😭😭نمیدونم همش زنک میزنع میگه داداش کجایی آخه ما با مادرشوهرم تو ی کوچه میشینن بعد اون می‌ره اونجا ...

خب به شوهرت بگو بزار عزیزم من جواب بدم حداقل وقتایی که پیشش هستی نزار خودش جواب بده که جاریتم یه کم بخودش بیاد

اگ شوهرت مورد یامشکل دیگه ای نداره بنظرم کنار نیا بجنگ اونم باجاریت ، با شوهرت روز به روز بهترشو با ...

مشکل که چه عرض کنم ی نگا به تاپیک هام بنداز ،ولی خب شرایط جدایی هم ندارم 

😭😭نمیدونم همش زنک میزنع میگه داداش کجایی آخه ما با مادرشوهرم تو ی کوچه میشینن بعد اون می‌ره اونجا ...

ایندفعه پیش هم بودید زنگ زد تو جواب بده بگو میخوام احوال پرسی کنم تو صحبتات بگو تنهایی اومدیم یکم تنها باشیم راحت تریم اینطوری شاید بفهمه

حالا خوبه سنی نداره خودشو گرفتاره این همه مسولیت کرده تو میگی سیاست من میگم حمالی 😊

اتفاقا زنداداشش من هم برگشت بهم گفت هیچ وقت راه اونو نرو اشتباهه ، باورت میشه مادرشوهرم ۵ روز تو بیمارستان بود جاریم بچشو داد مامانش رفت موند اونجا پرستاری!!؛ حتی وقتی هم برگشت اومد خونش پرستاری

من جای تو بودم بخدا قسم جاریرو تیک پاره میکردممن طاقت ندارم نامزدم انقدر با زنبرادرش نزدیک باشه و اج ...

اخه مادرش خیلی سادس.جاریم  همه کارای عقد و بله برون من رو انجام داد خیلی تلاش کرد ما به هم برسیم به چشم شوهرم الان فرشتس