چرا کسی بهم راهکار نمیده خسته شدم جاریم متولد ۸۲ خیلی سیاست داره حتی کارت پدر شوهرم دست اونه ،نامزدم هم تو مشتش نگه داشته ، حتی نامزدم برگشت بهم گفت تو هرکاری با اون مشورت میکنم ، وقتی هم با نامزدم بیرونیم همش زنگ میزنع داداش کجایی
هر چقدر دوست داشته باشم تاپیک میزنم راجب نامزدم دوست نداری نظر نده
منکه اصلا برام قابل درک نیست بگو یا من یا اون بگو من نمیزارم کسی برام تصمیم بگیره اگر دیدی گوش نداد جدا شو یا بترسونش که بعد خیلی اذیت میشی اصلا چه دلیل داره انقد راحت باشه باهاش نامحرمن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگ شوهرت مورد یامشکل دیگه ای نداره بنظرم کنار نیا بجنگ اونم باجاریت ، با شوهرت روز به روز بهترشو با سیاست رفتار کن که کم کنه ارتباطشو واز یه طرفم به جاریت بفهمون که تا من هستم لزومی نداره شما بخای تصمیم بگیری برامون ،کاسه داغ تر از آش
حالا خوبه سنی نداره خودشو گرفتاره این همه مسولیت کرده تو میگی سیاست من میگم حمالی 😊
اتفاقا زنداداشش من هم برگشت بهم گفت هیچ وقت راه اونو نرو اشتباهه ، باورت میشه مادرشوهرم ۵ روز تو بیمارستان بود جاریم بچشو داد مامانش رفت موند اونجا پرستاری!!؛ حتی وقتی هم برگشت اومد خونش پرستاری
هر چقدر دوست داشته باشم تاپیک میزنم راجب نامزدم دوست نداری نظر نده