2777
2789
عنوان

شوهرم بدون اجازه جاریم آب نمیخوره بیایید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 136127 بازدید | 1054 پست
باید یه جایی بنشونی سر جاش،بگو من هستم کسی به شوهرم چیزی نمیگه و نیازی نمیبینم دم به دقیقه زنگ بزنی ...

وای آره پدرشوهرم همش بهش میگه دخترم ، مثل دخترمه

هر چقدر دوست داشته باشم تاپیک میزنم راجب نامزدم دوست نداری نظر نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا زنداداشش من هم برگشت بهم گفت هیچ وقت راه اونو نرو اشتباهه ، باورت میشه مادرشوهرم ۵ روز تو بیم ...

خب اون کجاش سیاسته عزیزم اون یه بیکاره که کاری جز این کارا نداره وگرنه من وقت ندارم کارای خودمو بکنم با اینکه مجردم چه برسه شام و ناهار غریبه رو بزارم 

چند وقته ازدواج کردن ؟ 

شاید برین خونتون و ارتباطش رفته رفته کمتر شه....

خب اون کجاش سیاسته عزیزم اون یه بیکاره که کاری جز این کارا نداره وگرنه من وقت ندارم کارای خودمو بکنم ...

۴ ساله ازدواج کردن ، میترسم ازدواج کنم بعد دخالتش بیشتر بشه برسه به جاهای دیگه 

سیاستی که اون داره قشنگ معلومه از اوناست واسه خودشیرینی هر کاری میکنه

اره همش جلوی خانواده شوهرم میگه عزیزم به من بگو آبجی من جاری تو نیستم منم خیلی حرصم میگیره وای

خواهرشوهر خیلی ازجاری بهتره..بنظرم خواهرشوهر بازم ته دلش زندگی داداششو خراب نمیکنه ولی اماااااان ازج ...

😑😑همون امان از جاری خواهر نما. الان شوهرمو یاد داده با من لج می‌کنه ، وقتی ارتباطم با جاریم بهتر بود شوهرم باهام خوب بود