2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر همسن خوبه یا بد

169 بازدید | 20 پست

شرایطش خوبه تک فرزنده ولی همسن هستیم من نمیخام ولی خانواده میگن قبول کن شرایطش خوبه

گایز گایز به اسم کاربریم گیر ندین 😐 اون روز ک عضو سایت شدم حالم بد بود نیاز ب کمک و مشورت داشتم، چون هرکاری رو میخوام انجام بدم گند میزنم 😔😪 i am that i am 🤞🏻🌝 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر منک وحشتناکه پسرا خیلی بچن نمونش تاپیک اخرم😐

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
2804

نمی‌دونم ببین معیارهات چی میگه من که همیشه دوست داشتم همسرم خیلی ازم بزرگتر باشه الان ۱۰ سال اختلاف داریم اما بستگی به معیار ذاره

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

همسن خوبه بد نیست زیاد ولی دختر بزرگتر باشه سخته

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
دقیقا همسن هستین یا بزرگتری ازش؟

چن ماه اون بزرگترها 

گایز گایز به اسم کاربریم گیر ندین 😐 اون روز ک عضو سایت شدم حالم بد بود نیاز ب کمک و مشورت داشتم، چون هرکاری رو میخوام انجام بدم گند میزنم 😔😪 i am that i am 🤞🏻🌝 

من هم با پسری که ۹ ماه ازم کوچیکتر بوده بودم هم با پسری که ۱۱ سال بزرگتر 

بین این دوتا من با چشمام دیدم که چقدر اونی که ۱۱ سال ازم بزرگتر بود پخته عمل می کرد چقدر می تونه یه رابطه رو خوب کنترل کنه 

مرد نباید سنش کم باشه چون واقعا یه بچه نابالغه

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
2809