2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر همسن خوبه یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 20 پست
بنظر منک وحشتناکه پسرا خیلی بچن نمونش تاپیک اخرم😐

حالا جالبه امشب همکار پسرم که متاهل هم هست میگفت ازدواج با یه زن عین قبول کردن مسئولیت یه بچس

میگف میبینی همه چی عادیه یهو خانوم قهر کرده بی دلیل

میگف تو قهرها مثلا خانوم مقصره باز انتظار داره مرد عذرخواهی کنه

نمیگفت خانوم خودش اینجوریه ها میگفت همه خانوما همینن مردای متاهل دیگه اداره هم تائید میکردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم نیست

مهم اینه ازش وایب مردونه بگیری

یه سری مردا هستن ۱۰ سال ازت بزرگترن ولی این وایبو نمیدن،یه سری مردا همسنتن و این وایبو بهت میدن

مثلا شوهر من ازم بزرگتره ولی اصلا این وایبو نمیده چون ریزه

2804

بلوغ فکری مهمه عزیزم وگرنه سن که یک عدده 

بعضی اقایون ده سال هم بزرگتر باشن بازم انگار بچه ان و باید براشون مادری کرد تا همسری 

بعضی ها هم از همون ابتدای جوانی عاقل و مسیولیت پذیر  و فهمیده و پخته هستن 

منم چون آدم سختگیر و منطقی هستم فکر میکردم باید همسرم حداقل یک دهه بزرگتر باشه تا با هم کنار بیاییم 

ولی فقط چند ماه بزرگ‌ترن و تا حالا مشکلی نداشتیم و روحیات و سلیقه و درکمون هماهنگی داره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بلوغ فکری مهمه عزیزم وگرنه سن که یک عدده بعضی اقایون ده سال هم بزرگتر باشن بازم انگار بچه ان و باید ...

پایدار باشین 🌷

گایز گایز به اسم کاربریم گیر ندین 😐 اون روز ک عضو سایت شدم حالم بد بود نیاز ب کمک و مشورت داشتم، چون هرکاری رو میخوام انجام بدم گند میزنم 😔😪 i am that i am 🤞🏻🌝