2777
2789

وقتی شوهرم و بقیه رفتن بچم ار سرد خونه آوردن وقتی بهش نزدیک شدم یهو از دوتا سینم  شیر همینجوری میومد بچم گشنش بود خدااااا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با وجود پسرم و خوندن قرآن آروم میگیرم. میرم پیشش سر خاک میشینم  تا آروم بشم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

عزیزم  تو هم قرآن بخون .بعد تو آسمون یه ستاره نشون کن به نیت پسرت بعد بهاش  حرف بزن

ممنونم  فدات  عزیزم  

من با وجود پسرم و خوندن قرآن آروم میگیرم. میرم پیشش سر خاک میشینم  تا آروم بشم

آره سرخاکش برو خیلی خوبه من وسط برف زمستون میرفتم بالا سر قبر هر دوتا پسرام گریه میکردم تنهای تنها ولی هر چی گریه کنی سر قبرش سبکتر میشی اینو بدون توی قبر جسم بیجون بچه رو گذاشتن ولی روحش ازاد و رها به بهشت رفته فکر نکن بچت زیر خاکه سردشه یا چخ بلایی سرش داره میاد بعد از مرگ برمیگرده به آعوشت تا چشم بزنی عمر ادم میگذره این فراق فقط واسه چندساله 

عزیزم  تو هم قرآن بخون .بعد تو آسمون یه ستاره نشون کن به نیت پسرت بعد بهاش  حرف بزن

ممنون عزیزدلم خدا خیلی کمکم کرده انشالله از حالا به بعدم کمکم کنه بتونم زندگی کنم و واسه دخترم مادر خوبی باشم شما الان نمیفهمی تو چه حالی هستی بزار دو سال سه سال بگذره تازه یکم حالت بهتر بشه اون وقت میفهمی چه روزای سختی رو پشت سر گذاشتی خدا کمکت کنه خواهرم به دلت صبر بده

ممنونم که بودی عزیزم  انشالله گل دخترت سلامت باشه..

اینو برای پسرم مینویسم برای محمد حسینم

پسر گلم پسر نازنینم ۳ سال از رفتنت میگذره من هنوز میسوزممممم حسرت بوی تنت به دلم مونده حسرت دیدن روی ماهت بد جوری دلتنگتم مادر 

۹بسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ ﴿ 1 ﴾ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ ﴿ 2 ﴾ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ ﴿ 3 ﴾ مَلِکِ یَوْمِ الدِّینِ ﴿ 4 ﴾ إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿ 5 ﴾ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِیمَ ﴿ 6 ﴾ صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ ﴿ 7 ﴾ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤) اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم** اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم** اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم** اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم** ا