2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همونجور که خدا صلاح نمیدونه من پسر داشته باشم صلاح نمیدونه تو دختر داشته باشی با مصلحت خدا کنار بیا اگه قرار باشه تو دختر داشته باشی خودش ناخواسته بهت میده و براتم نگهش میداره

منم دخترما تو هفته ۲۶ دچار زایمان زودرس شدم و سزارین و بعد ۳ روز از دستش دادم، 

دخترم تو دلم که بود قلبش میزد، تند تند لگد میزد 

اما اومد بیرون طاقت نیورد 

به روم نمیارم اما دلم خونه، 

زنداداشم با من حاملس و از الان غصه دارم چجوری بغلش کنم وقتی دنیا اومد وقتی بغل خودم خالیه 

الهی ،خداصبرت بده عزیزم

پسرخالم متولد69بود،دوسال بود ازدواج کرده بود وزنش پابه ماه،طبقه بالا خالم اینا ...مرداد ماه تصادف کرد وسرش هیچی نموند،بچش ده روز بعد پدر دنیا اومد،خالم مونده ویک خونه خالی وعروس ونوش که رفتن....خالم وهمسرش کمر نمتونن راست کنن،منکه هرلحظه جیگرم اتیش میگیره،

خدا ارامش بهتون بده،باید بفکر زنده ها باشید وگرنه مطمینن تا اخر عمر فراموش شدنی نیس،جیگر پارس بچس