2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده نی نی مون دختره اخلاقش خیلی بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 15659 بازدید | 61 پست
وا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جنسیت بچه که به مرد بستگی داره می خواست قوی تر باشه پسر دار بشه شما چی کار کنی عزیزم

تو این سایت خیلی ها حسرت بچه دار شدن رو می کشن و آرزو دارند که مامان شن و جنسیت بچه هم براشون فرق نداره. بهش بگو ناشکری نکنه خدا قهرش می گیره

دختر کوچولوها اینقده نازند و ملوس و خودشون رو جا می کنند که باباش عاشقش می شه نگران نباش ایشالا سالم و سلامت بدنیا بیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شایدم از مسئله ی دیگه ای ناراحته و تو فکر می کنی به خاطر نی نی دختر باشه....ببین مرد ها گاهی می رن توی لاک خودشون....باهاش با محبت باش ....مطمئنم که عاشق بچه اش می شه ...چون پدره....ببین ما زن ها چون بچه توی رحم ما رشد می کنه از همون اول اول یه حس مادری پیدا می کنیم اما مرد ها باید بچه رو ببینن تا بفهمن که بابا شدن....البته در مورد جنسیت هم یه سری اطلاعات به شوهرت بده در حین آرامش و محبت ...شاید اطلاعات پزشکی و علوم تجربیش کم باشه که نمی دونه تو در جنسیت بچه نقش اصلی نداشتی...در ضمن یه پیشنهاد دارم و اون اینه که امشب بعد از پیتزای خوشمزه ای که واسش پختی بنشین کنارش و سوره ی حضرت مریم رو از توی قران با هم بخونید...همون طور که می دونی مادر مریم دعا کرد اگه خدا بهش بچه ای بده بفرستش به معبد و بعد که بچه دختر شد اول فکر کرد که خدا دعایش رو قبول نکرده اما وقتی بچه رو به معبد فرستاد و بعد هم که مسیح متولد شد متوجه لطف خدا شد.....یا حتی خود حضرت زهرا که نسل همه ی امامان شیعیان از اوست....عزیزم من مطمئنم که تو اشتباه می کنی و شوهرت هم این دختر کوچولوی ناز رو خیلی دوست داره
سیندرلا جون باهم خوب باشین ولی به نظر من کاری نکن که فکر کن رفتارش درسته و بخواد همینجوری ادامه بده الان شما به محبت و آرامش نیاز داری نه ایشون
ولی صلاح زندگیتو خودت بهتر میدونی خلاصه کاری نکن که خودت یهو وسط کار ببری و خسته بشی
موفق باشی
فعلا" هیچی نگو و بعد از بدنیا آمدنشم تا 5 ماه تحمل کن (حداکثر) بعد ببین چجوری خودشو تو دل باباش جا کنه، تا آنجا که به جایی می رسی که باید بهش طعنه بزنی تا از کاری که الان داره می‌کنه پشیمون بشه. چون اونقدر دختر نازه و با محبت و خوش زبون که واقعا" اون مثالی که براش زدن در موردش صدق می‌کنه که می گن 40 روز منو نگه دار بعد ببین چها که نمی کنم. عزیزم اصلا" خودتو ناراحت نکن و سعی کن جلوی افکارتو بگیری تا ناراحتی هات به اون منتقل نشه. ببخشید من فقط با توجه به موضوع تاپیک جوابتو دادم و وقت نداشتم بقیه اظهار نظرها را ببینم. حتما" بقیه هم همین راهنمایی ها را بهت کردند.
عزیزم نگران نباش دخترا خیلی زودتر از اونی که فکر کنی خودشنو تو دل باباشون جا میکنن و بابایی میشن بعدشم شاید یه جای کوچولو برا تو بزاره
به شوهرت سخت نگیر مرور زمان درستش میکنه
بهش بگو تو یه انگشتش رو میتونی درست کنی که حالا شاکی هستی تازه خدا به پیغمبر دختر داد که مردم بفهمند دختر چه ارزشمند است
به هر حال از قریم گفتند دختر میگه منو 3 روز دور ننداز من جامو باز میکنم نگران نباش ایشاالله به سلامت فارغ بشی
عجیب یاد عرب های دوران جاهیلت میافتم! دختر زایی! پسر زایی!

اتفاقا تو این دور و زمونه دختر داشتن خیلی هم مفید تر و کم دردسر تره! باور ندارید برید از کسانی که هردوتا جنس دختر و پسر را دارند بپرسید!
2810