2777
2789
شوهرم از وقتی فهمیده نی نی مون دختره اخلاقش خیلی بد شده و اصلا دیگه نه من براش مهمم و نه بچه به نظرتون چی کار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تضاهرکن متوجه حالش نشدی و خوشحالی کن و لرئ لباس خیلی خوشگل دخترونه بخذ بیار همش یهش بگوووووووووو وای چقدر خوشحالم و یه عکس دختر خیلی ناز بنداز پشت مانیتورتو به همه بگو خیلیییییییییی دوست داشنی دختر بشه به شوهرت زمان بده همه چیز درست میشه ولی اصلا نزار بفهمه تو فهمیدی تاراحته
تظاهرکن متوجه حالش نشدی و خوشحالی کن و لرئ لباس خیلی خوشگل دخترونه بخذ بیار همش یهش بگوووووووووو وای چقدر خوشحالم و یه عکس دختر خیلی ناز بنداز پشت مانیتورتو به همه بگو خیلیییییییییی دوست داشنی دختر بشه به شوهرت زمان بده همه چیز درست میشه ولی اصلا نزار بفهمه تو فهمیدی تاراحته
تظاهرکن متوجه حالش نشدی و خوشحالی کن و لرئ لباس خیلی خوشگل دخترونه بخذ بیار همش یهش بگوووووووووو وای چقدر خوشحالم و یه عکس دختر خیلی ناز بنداز پشت مانیتورتو به همه بگو خیلیییییییییی دوست داشنی دختر بشه

به شوهرت زمان بده همه چیز درست میشه ولی اصلا نزار بفهمه تو فهمیدی تاراحته
واه واه خیلی هم دلش بخواد دختر دار بشه بچه اول که دختر بشه خیر و برکت برای پدرو مادر می یاره .
اتفاقا هر چی هست زیرسر این مداح ها ست بهت بر نخورده ها فقط مسائل دینی رو برای بقیه مردم با صدای بلند تعریف می کنن وگرنه خودشون اعتقاد ندارن به اون چیزها .
شوهر منو چی می گی عاشق دختره ولی بچه مون پسره . وقتی متوجه شده یک کم ناراحت شد ولی سریع به خودش اومد و ناشکری نکرد .
حالا بهش بگو از کجا معلوم پسر می شد و اصلا به مسائل مذهبی علاقه نشون می داد . حالا علاقه نشون می داد از کجا معلوم اصلا دوست داشت که شغلش مداحی بشه..
کسی که متدین باشه جنسبت بچه فرقی براش نمی کنه و بچه روهدیه ایی الهی می دونه.
بچه رو خدا می ده و جنسیتش رو هم اون تعیین می کنه .
خودتو اصلا ناراحت نکن عزیزم ، چند روز بگزره درست میشه ، انشاءا... سالم و سرحال به دنیا بیاد
چه " بی حساب " می بخشی و چه " با حساب " تسبیح ات می گویم ! (الله اکبر 34مرتبه ، الحمدلله 33مرتبه ، سبحان الله 33 مرتبه )

تظاهرکن متوجه حالش نشدی و خوشحالی کن و لرئ لباس خیلی خوشگل دخترونه بخذ بیار همش یهش بگوووووووووو وای چقدر خوشحالم و یه عکس دختر خیلی ناز بنداز پشت مانیتورتو به همه بگو خیلیییییییییی دوست داشنی دختر بشه

به شوهرت زمان بده همه چیز درست میشه ولی اصلا نزار بفهمه تو فهمیدی تاراحته
عزیزم نگران نباش درست میشه خیلیا مشکل تو رو داشتن بعدا که دختر نازت به دنیا اومد مطمئن باش نظرش عوض میشه و آرزو میکنه دومیشم دختر بشه.بچه ها بلدن چطوری تو دل پدر و مادر جا باز کنند.همه چیزو بسپار دست زمان.سعی کن طوری رفتار نکنی که حساس تر بشه.
2810