2777
2789
عنوان

صحبت با تلفن 😑😤

62 بازدید | 3 پست

سلام خانما میشه بگید چیکار کنم

کمی خجالتی هستم و تو جمع ها کم حرفم ، با این حال  حضوری خوب میتونم حرف بزنم ولی پشت تلفن اصلا حرف زدنم داغون ،گاهی وقت ها  گوشی رو میدم یا مامانم یا خواهر کوچکترم صحبت کنه 

یعنی همه خانوادم حرف زدنشون خوبه حتی خواهرای کوچکترم از من بهتر صحبت میکنن 

از این وضعیت کلافه شدم

همیشه از تلفن جواب دادن فراری ام

امروز یه خانمی زنگ زد باهام کار داشت منم نمیدونستم جواب سوالاش رو چی بدم دادم برادرم صحبت کنه ولی دوباره مجبور شدم خودم صحبت کنم خانمه میگه چرا خودت صحبت نمی کنی مگه بچه کلاس اولی هستی🥲

دعا کنید شهید شم:)..... ‌                                             البته اولش آدم شم:(‌                                                                                                                                  اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه                             مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️‍🩹                                                                                                                                                                                                     فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️‍🩹
همین حرفش باید باعث بشه قوی بشی و بتونی راحت صحبت کنی.منم اینجوری بودم.ولی سرکار مجبورم کردن حرف بزن ...

بله قبلا خیلی راجب این موضوع فکر نکرده بودم

ولی حالا باید درست بشم

واقعا !خداکنه منم درست بشم

دعا کنید شهید شم:)..... ‌                                             البته اولش آدم شم:(‌                                                                                                                                  اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه                             مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️‍🩹                                                                                                                                                                                                     فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.