2777
2789
اینجوری که گفتید مشخصه نفخ داره دخترمنم دقیقا تو همین سن دلدرد میگرفت بعضی وقتا هم شدید میشد ، ازمای ...

آره پسر منم بار اینطوری میشع بعضی وقتا

ببخشید میگم برا دخترتون شده ک با اینکه اسهال نیست ولی دفعش شل وابکی باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره پسر منم بار اینطوری میشع بعضی وقتاببخشید میگم برا دخترتون شده ک با اینکه اسهال نیست ولی دفعش شل ...

اره عزیزم ، بخاطر غذاهایی هم که میخورن هست 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 
اره عزیزم ، بخاطر غذاهایی هم که میخورن هست

من خیلی استرسی هستم 

دیوونه شدم از بس ب این بچه مانوور دادم مثلا اگه یروز دفعش شل باشه من کل روز دپرسم میگم چرا اینطوری شد 

آخه چرا خووهر کوچکترشم همون غذارو میخوره ولی مدفوعش شل نمیشه

همیشه موقع دفع دلدرد میشین یا بعضی وقتا؟؟؟

بعضی وقتا که غذای سرد خوردم و یا استرس داشتم واینکه به قول شما اسهال نیست ولی مدفوع شل هست نگران نباشید ولی اگه می خوابد به دکتر کودکتون بگید این جوری هست ولی گفتم جای نگرانی نداره 

من خیلی استرسی هستم دیوونه شدم از بس ب این بچه مانوور دادم مثلا اگه یروز دفعش شل باشه من کل روز دپرس ...

بدن آدما متفاوته، تو یه خونه ندیدی یه نفر یبوست داره یه نفر مشکلی نداره؟ همه هم یه غذا خوردن. سعی کن استرسو ازش دور کنی، بعدم آدم دسشوییش که میگیره یه حسی پیدا میکنه شاید به همون میگه درد. بهش بگو باید به موقع و مرتب بره دسشویی. ده دقیقه بعد هر وعده غذایی بره، هر موقع هم حس داشت بره

من خیلی استرسی هستم دیوونه شدم از بس ب این بچه مانوور دادم مثلا اگه یروز دفعش شل باشه من کل روز دپرس ...

نمیدونم ، وقتی آزمایشش مشکلی نداره نگران نشو

منم سره همین دلدرد دخترم خیلی استرس کشیدم ولی خود به خود خوب شد

مثلا من ‌‌دخترم وقتی نوشابه با ماست بخوره اینجور میشه 

یا موقع غذا میخوره میگم زیاد حرف نزن چون همینم باعث نفخ میشه 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹