2777
2789

سوال دارم در مورد منبع .کمکککک🫠🙏

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بفرما

سلام . منابع علوم پایه مو چیکار کنم؟ میخوام گری و اسنل و لانگمنمو بفروشم فقط گایتون نگه دارم. به نظرتون بعدا واسه مرور قبل شروع کورسا نیاز میشه یا گاهی بهش مراجعه کنم؟

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

بپرس

سلام . گایتون و اسنل و لانگمنم تو کورسای بعدی فیزیوپات و استاجریم نیازم میشه ؟ میخوام بفروشمشون جا هم ندارم ، پولم زیاد دادم بهشون 🥲😂

نیستم هنوز ولی میدونم منبع هایی که میخونن کیو بی و ایناست 🙃😂در این حد میدونم

خیلی کمک کننده بود مرسی🙏😂

سلام . منابع علوم پایه مو چیکار کنم؟ میخوام گری و اسنل و لانگمنمو بفروشم فقط گایتون نگه دارم. به نظر ...

اتفاقا اناتومی و جنین رو نگه دار اینا بدردت میخوره توی ارتوپد و اطفال

من الان کورس ارتوپدیم دارم گری میخونم کلا یادم رفته

گایتون واقعا بکار نمیاد ولی خب کلا حیفه بفروشی کتاباتو به قیمت خوبی نمیخرن اکثرا و خب ی جورایی خاطره میشن بعدا 

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
اتفاقا اناتومی و جنین رو نگه دار اینا بدردت میخوره توی ارتوپد و اطفالمن الان کورس ارتوپدیم دارم گری ...

وای عزیزم خدا خیرت بده گفتی داشتم میفروختمشون همش فکر همین بودم. چن تا از تاپیکاتو خوندم ، لطفا به خودت سخت نگیر ♥️البته من کوچیک ترم درست نیست بگم ولی سخت نگیر خب🫠

وای عزیزم خدا خیرت بده گفتی داشتم میفروختمشون همش فکر همین بودم. چن تا از تاپیکاتو خوندم ، لطفا به خ ...

قربونت❤

مرسی مهربون❤والا من سخت نمیگیرم روزگار سخت گرفته😂🚶‍♂️

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
خیلی کمک کننده بود مرسی🙏😂

خواهش میکنم 😂❤️

ولی کتاباتو نفروش 🥺

منم قصد داشتم بفروشمشون بعدا ،بعد این بچه هایی که مامان و باباهاشون دکترن با کتابای قدیمیشون به ما پز میدادن 😂استفاده نمیکردن ولی خوب هی میخواستن به همه بفهمونن یه چیزاییو 😂

🤍🩶🖤
خواهش میکنم 😂❤️ولی کتاباتو نفروش 🥺منم قصد داشتم بفروشمشون بعدا ،بعد این بچه هایی که مامان و باباها ...

وای پس ازینا همه جا هست 😑باشه نگه میدارم بچه هام بعدا پزشو بدن البته اگه تا اون سن وقت کنم ازدواج کنم😂