نسرین96 مدیر عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 625 عنوان دلتون نخاد... | مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 52 پست لواشک هلو زعفرانی خونگیواقعا خوشمزه شده...جاتون خالی افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد 1396/06/26 | 13:14 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 طرز تهيهطرز تهيهطرز تهيه دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
shaghayegh0banoo عضویت: 1396/04/25 تعداد پست: 4157 عزیزممممم خییلی راحته درست کردن لواشک خونگی لواشک الوووووووو،زردالوووووووو،هلو انجیر ... منوبه فرزندخواندگی قبول میکنی؟😕😆😢 خدایا خانواده ی چهارنفره مو ازبدی حفظ کن...
نسرین96 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 625 دلم خواست ۰ الان کی پاسخگویه افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
نسرین96 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 625 سرولواشكش شيرين ميشه من دوست ندارم اتفاقا اصلا شیرین نیست با نمک چه شودالبته بعضیا شیرین دوست دارن شکر میزنن افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
نسرین96 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 625 ميشه دستور لواشك رو بدين؟ عزیزم نوشتم افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
نسرین96 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 625 طرز تهيه طرز تهيه طرز تهيه من یه عالمه تایپ کردم انگار نیومده بازم مینویسم حتما به اهل منزل نهار بدم چشمفکر کردم ثبت شده شرمنده افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 من یه عالمه تایپ کردم انگار نیومده بازم مینویسم حتما به اهل منزل نهار بدم چشم فکر ک ... ممنونم گلم دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ