2777
2789
من بعد دو ماه خواستگارم رو که ۳ ماه آشنایی کلا داشتیم دیدمنفسم بالا نمیومد از ناراحتی 💔

شما چرا جداشدین ، منظورم اینه چرا باهم ازدواج نکردین البته اگر دوس داشتین بگین

شاید خودشون نامزدتو تهدید کردن ک طلاقت بده البته حدسه خودتون بهتر میشناسیدخانواده هم صلاح آدمو میخوا ...

نمیدونم فکرم هزار جا میره میترسم پدرش تهدیدش کرده باشه

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی فیلمای پو ر ن میبینه یا کسی رو میاره خونه،وضعیت مالیش چطوره؟بچهات چین چند سالشونه

نه کسی رو خونه نمیاره

فک کنم فیلم میبینه ولی نمیدونم با کسی در ارتباط هست یا نه..

حالم بدجور گرفته است دلم برای چشم های مظلوم بچه هام میسوزه همش ترس از جدایی ما دارند

زنگ زدی به خودش ؟؟اگه زنگ زدی و اون همچنان مسخره بازی درمیاره دلیل نمیگه بدون مرد زندگی نیس مردی نی ...

جوابمو نمیده که مسخره بازی در بیاراه.بلاتکلیف بلاتکلیف موندم فقط چندبار برادرش که فقط اونومیدونست بهم میگفت پیش خانوادت نگی جوابتو نمیده

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
شوهرم همکار پدرو برادرمه خودش خانوادشو اورد خاستگاری منم تا اونموقع ندیدمش خانواده اون از اول مخالف ...

ای خدا ۱۵ سالم اختلاف سنی دارید تو ک سنی نداری دختر،شوهرت نظامی

کاش روز اول ب حرف خانوادت گوش میدادی یا تحقیق بیشتری میکردین ،میگم اگ ممیتونی سوره طلاق ومزمل بخون برا مهرومحبت بین زنو شوهر اما تو ب این نیت بخون لااقل ج پیاماتو بد تا ببینی حرف حسابش چیه حداقل از بلا تکلیفی در ببای خدا خفش نکنه اخه این چ کاریه لج ادمو بیشتر در میار ک ببین تنها راهش شکایت بلکه از ترس طلاقم شد بیاد جلو حرف بزنه 

ممنونم هدفش ن زندگی هس ن طلاق منم تو بلاتکلیفی گذاشته شکلیت تمکین کرد رد شد الانم نفقه میده ولی حاضر ...

عزیزم این آقا میخواد که خودت خسته بشی و درخواست طلاق بدی مهریتو ببخشی تا بتونی جدا بشی

وقتی خونه و ماشین داره میتونی توقیف کنی خونش رو ب فروش میذارن حق تو رو میدن قسط بندی مال زمانی هس ک ...

دیگه خونه قانونش کنسل شد از مصادره کردن ولی زمین و ماشین و حساب بانکی میشه

نه کسی رو خونه نمیارهفک کنم فیلم میبینه ولی نمیدونم با کسی در ارتباط هست یا نه..حالم بدجور گرفته است ...

ببین بچه هات چندسالشونه،خواهرانه دارم بهت مبگم اگ شرایط جدایی نداری بمون از پولش استفاده کن وبچه هاتو بزرگ کن واصلا باهاش کاری نداشته باش فقط ب چشم عابربانک ببینش ،اول با خودش حرف بزن شرایطشو داری برید پیش مشاور ولی دیدی درست نمیشه وخودش نمیخواد دقت کن نمیخواد ک تغییر کنه خودتو اصلا خسته نکن چون هرچی باهاش گلاویز شی بیش تر فرو میری وداغون میشی بخصوص ک میگی خانوادشم جالب نیستن پس تو ابن شرایط فقط وفقط بفکر اسایش وارامش ورفاه بچه هات باش دیگ خودتو اذیت نکن الکی جلو بچه هات باهاش جروبحث نکن چون اونام عذاب میکشن بیش تر بفکر روح وروان خودتو بچه هات باس وفقط از پولش استفادت کن همین

جوابمو نمیده که مسخره بازی در بیاراه.بلاتکلیف بلاتکلیف موندم فقط چندبار برادرش که فقط اونومیدونست به ...

خب عزیزم وقتی جوابتو نمیده یعنی داره مسخره بازی درمیاره 

مثل آدم بگه چه دردی داره

ببین بچه هات چندسالشونه،خواهرانه دارم بهت مبگم اگ شرایط جدایی نداری بمون از پولش استفاده کن وبچه هات ...

اگه یه روزی اومد و گفت میخوام طلاقت بدم من هیچی ندارم به جز عمرم که بر باد رفته 

مهریه ام که چیزی نمیده سالی یک سکه کجای دلم بزارم

یه تیکه از آهنگ هست میگهچقد غریبه شدیممنم منممنِ تو🥺

عزیز دلم خیلی از ماها تو همین خونه هایی که هستیم...هنوز تو همین رختخوابا و بالشتهایی که سرمونو با شوهرامون میذاریم روش، باهم غریبه ایم! باز اینا عاقل بودن دارن جدا میشن. جرات و جسارت دارن! خیلی سخته هم دلت بشکنه، هم دلت برا زندگیت بسوزه! عین اواره ها فقط زیست میکنی...