2777
2789
اگه راه داره و پل های پشتتون خراب نشده و بی احترامی نشده و روتون بهم باز نشده دوتایی ی فرصت بهم بدین ...

موافقم

⚘چند تا کتاب که زندگیتونو عوض میکنه:زنان مردان را از دست می دهند،چرا؟/از حال بد به حال خوب/کتابخانه ی نیمه شب⚘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چیکار کنم حالم ازش بهم میخوره ولی دوسش دارم..داداشم گفته فردا یا پس فردا باید بریم شکایت باب ...

شاید خودشون نامزدتو تهدید کردن ک طلاقت بده البته حدسه خودتون بهتر میشناسید

خانواده هم صلاح آدمو میخوان عقد هم واسه شناخته اتفاقا هر چی زودتر بشناسی و اگه مشکلی داشت جدابشی خیلی بهتر و راحت تره....ان شاءالله هر چی خیر و صلاحه

اولین بار ک بعداز جدایی دیدمش نمیدونم اونم منو دید یا نه ولی خیلی ناراحت شدم،ی بارم تو خواب دیدم ک د ...

اخیش اخرش خوب تموم شد باخوندن این تایپیک وغم تو دل ادماش دلم گرفت خداروشکر ک برا سما اخرش خوب تموم شد وعاشق شدین،همسر سابقتون چی شد ازدواج کرد

بچه ها شل کنین 

همه آدم ها میان و میرن 

فقط خودتونید که همیشه با خودتون میمونید و زندگی بارها اینو بهتون نشون میده 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
از پیش خانوادشم رفته.خانواده دوتامون دنبال یه بهونن که جدامکن کنن برای همین دیر به خانوادم گفتم.گفتم ...

زنگ زدی به خودش ؟؟

اگه زنگ  زدی و اون همچنان مسخره بازی درمیاره دلیل نمیگه 

بدون مرد زندگی نیس مردی نیست که بتونی بهش تکیه کنی

اخه چه ربطی به خانوادش داره اگه مشکل داشته باشه از پیش خانوادشم رفته

می گم شاید مشکل جنسی داره بعد خانواده گیر می دادن با یکی دیگه ازدواج کنه بعد دیده پیله ان اومده سراغ شما که دست از سرش بردارن

شوهرت چند سالشه،یعنی خودشون بهم دیگ معرفیتون کردن بعد خودشونم پشیمون شدن این وسط شما دلباخته هم سدین ...

شوهرم همکار پدرو برادرمه خودش خانوادشو اورد خاستگاری منم تا اونموقع ندیدمش خانواده اون از اول مخالف بودن.اما خانواده من بعداز بله برون پدرم مخالفت کرد بله بروتمونم بهم خورد اما ما همو خواستیم بعداز کلی سختی دوباره نامزد کردیم.الانم با برادرم ماموریت یه شهر دیگن همونجا میمونه حتی مرخصیاشم نمیاد هر چقدرم پیام میدم حتی دلیل کارشو نمیگه جواب نمیده.اون ۳۳سالشه من ۱۸

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
خیلی بی احترامی به خانوادم میکنه و در مقابل خیلی وابسته به خانواده خودشچیزی که الان آزارم میده اینه ...

یعنی فیلمای پو  ر ن میبینه یا کسی رو میاره خونه،وضعیت مالیش چطوره؟بچهات چین چند سالشونه