2777
2789
عنوان

شباهت نوزاد به پدر یا مادر

52 بازدید | 7 پست

خانما سلام 

نمیدونم من خیلی حساس شدم؟ از وقتی دخترم به دنیا اومد الان رفته تو ماه چهارم نمیدونم خانواده همسرم مخصوصا مادرشوهرمو خالش و خانمای دوستای همسرم خودشون دارن خفه می‌کنن هی شبیه باباااااااشه شبیه باباشه اگه هفته دوسه بار یا هر هفته یا اصلا تو یه روز باید چندبار باید بگن دیگه واقعا حالم بهم میخوره

بس دیگههههه یکم شعور بد نیس که از تکرارش چیزی نصیبتون نمیشه فقط ممکنه روی اعصاب مادری که تازه زایمان کرده برین!!!! مخصوصا از خانمایی که هیچ خانمی ندارن فقط بار مونث بدونشون به دوش میکشن ‌هم جنس خودشون درک نمیکنن!!!

درضمن من اصلا ازینکه شبیه همسرمه ناراحت نیستم واقعا هم دوست دارم دخترمم خوشگله آخه شبیه منم هست وقتی عکس بچگیمو میبینن میگن آره شبیهته ولی مثل شبیه باباشه تکرار نمیکنن اگه مرض تکرار دارن؟!! خانواده مادریم خداییی اینجوری نیستن یکبار گفتن شبیه همسرته یا خودته تماااام بعضیام که هیچیییی نگفتن فقط گفتن تازه ….. من با این آدما چی کنم؟! اینسری میخوام بگم تره به تخمش میره حسنی به باباش بس دیگههه

شما بگو بچه بالاخره با به پدرش می‌ره یا به مادرش.

می‌خواستین شبیه کی بشه پس؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
شما بگو بچه بالاخره با به پدرش می‌ره یا به مادرش.می‌خواستین شبیه کی بشه پس؟

همینو نمیفهمم این همهههههههه تکرا یبار ده بار صد بار برای چیه میخوابه پا میشه میگن تو بغل میگن …. خفم کردن بابا همه چشم دارن میبینن حرف نزنین کسی نمیگه زبون ندارین

عزیزم بچه تا بزرگ شه هزار تا شکل عوض میکنه شماهم کسی چیزی گفت با خوشرویی بگو اره شاید فهمیدن رو این ...

نه اصلا واکنش نشون ندادم بخدا علت اینهمه تکرار نمیفهممم هربار هرکی گفت همسرم متوجه شد زیادی میگن گفت دوست دارم بزرگ بشه شبیه خانمم بشه حیف مثل مادرش زیبا نشه بازم خفت نمیخورن