2777
2789

درود 

ظهر روز جمعه پاییزی تون بخیر 🥰

خانمهای باتجربه لطفا راهنمایی کنید من خیلی خانواده پرجمعیت نبودم و آشنا نیستم به این مسائل ،

چهارشنبه شب اقایی امدن خواستگاری و صحبت دونفره مون حدود ۳ ساعت طول کشید ، ایشون همونجا دوبار گفتن شما زیبا هستید من از چهره وظاهر شما خوشم اومده و شما رو نمیدونم ، اما من پاسخی به این سوال ندادم 

و بعد سوال هایی که پرسیده شد 

درباره روند ادامه آشنایی سوال کردن که از چه طریقی و به چه مدت باشه، 

موقع رفتن هم گفتن تماس میگیریم اگر مثبت بودید برای گرفتن شماره ،

اما دیروز که میشه فردای خواستگاری تماس نگرفتن ، فکر میکنم بخاطر شهادت بوده ؟!

مادرشون چادری و مذهبی بودن بنظرتون به خاطر این ایام تماس نمیگیرن یا دلیل دیگری هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولش جوگیر شده و خیلی هیجان زده رفتار کرده، حالا رفته و منطقی فکر میکنه می بینه کمی کلاس هم بذاره بد نیست. نگران نباش امروز و فردا زنگ می زنه. 

تو روند خواستگاری و ازدواج دختر باید خیلی صبور و خویشتن دار باشه و اشتیاقش رو اصلا نشون نده وگرنه تو زندگی دائم به خاطر این مسئله سرکوفت میشنوه و اذیت میشه.

2805
اولش جوگیر شده و خیلی هیجان زده رفتار کرده، حالا رفته و منطقی فکر میکنه می بینه کمی کلاس هم بذاره بد ...

نه خب خیلی مشتاق نشون ندادم، اما خب نمیشه خیلی هم سرد بود چون من در کل اخلاق اجتماعی دارم 

ایشون خودش به قول شما خیلی هیجان داشت و از اتاق برگشتیم متوجه شدم زل زده و من ک نگاهش کردم خندید و سرشو پایین انداخت