2777
2789
عنوان

تصمیم دارم بچه ام رو کهنه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 12154 بازدید | 264 پست

شما کلا مشکل داری شکم به یقین تبدیل شد من نگفتم دوست داره طلاق بگیره بعد بچه بیاره..گفتم اگر طلاق میگیره یا بچشو پوشک نمیکنه به شما ربطی نداره

نخیر نیستم ولی امیدوارم کارما جواب کلمه ی زن صیغه ای رو سر وقتش بهت نشون بده..نمیگذرم از حرفی که زدی.بسلامت 

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنا مریضید ک به فکر اون بچه نیستید

مریض تویی که داری پاچه همه رو میگیری 

برو پی کارت روانی 

نمیفهمی ریپلای نزن یعنی چی عین سمج ول نمیکتی 

به تو چه اصلا بیخود کردی میپری به همه برو پی کارت 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
😐😐😐امیدوارم خدا کارما بی عقلیتو چه تو چه نتردام بده بای

برو رد کارت بابا دیونه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
برو رد کارت بابا دیونه

جوابشو نده بچه اس

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
جوابشو نده بچه اس

جواب شو نمیدم دیگه اونی که باید میشنید و گفتم بهش بشینه خودشو خفه کنه کیه به حساب بیارتش 

مریض تویی که داری پاچه همه رو میگیری برو پی کارت روانی نمیفهمی ریپلای نزن یعنی چی عین سمج ول نمیکتی ...

به تو چه ک من تاپیک زدم اومدی زرت و پرت میکنی سگ هم خودتی اتفاقا اگ دقت کنی تو پاچه گرفتی من پست خودمو گذاشتم روانی 

به هر حال اهالی اگ آدرس دقیق این استاتر ر پیدا کردید به من بگید میخوام به اورژانس اجتماعی زنگ بزنم اینطور آدما نباید تو جامعه ول بچرخند

و میخوام سرپرستی اون بچه رو قبول کنم ممنون

2810