2777
2789

ی جا خونده بودم ک روزی یک مقدار عرق کاسنی بخورید . آیا فایده داره یا کار دیگه ای میشه کرد ؟

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

خاکشیر

شربت آبلیمو

ولی زردی نوزاد درست میشه

مادرم میگه منم دنیا اومده بودم زردی داشتم زود حل شد 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کاسنی من خیلی خوردم فایده ای نداشت..خواهرم طبق گفته طب سنتی همششش اب سیب میخورد..این بچه نه زردی داشت نه دل درد نه هیچ کدوم از مشکلات نوزاد ها رو..

البته درکنارش خواندن قران و ارامش روانی رو درنظر بگیر.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
خاکشیرشربت آبلیموولی زردی نوزاد درست میشهمادرم میگه منم دنیا اومده بودم زردی داشتم زود حل شد

درسته ولی یکی از اقوام یک ماه زایمان کرده و زردی بچش خوب نمیشه همش بیمارستان بودن یک ماه و من خیلی استرس دارم

عزیزم کاسنی من خیلی خوردم فایده ای نداشت..خواهرم طبق گفته طب سنتی همششش اب سیب میخورد..این بچه نه زر ...

اگه فایده داشته باشه ده روزم مونده می خورم خدا کنه طوریش نشه بچه منم🥲

آب زیاد بخور منم پسرم مرداد به دنیا اومد زردیش سی و دو شد واقعا از زردی میترسم اب زیاد بخور

پسر منم مردادی میشه ده روز دیگ انشالله میاد دنیا دعا کنید برامون

اگه فایده داشته باشه ده روزم مونده می خورم خدا کنه طوریش نشه بچه منم🥲

زردی چیزی نیست نترس..من واسه پسر اولم بی تجربه بودم رفتم دو روز بیمارستان و زیر دستگاه بود..

ولی برای دومی حجامت انجام دادیم از لاله گوشش(کمتر از یک قطره خون بود)خودم هم سردی میخوردم؛دو سه روزه تموم شد.

ولی از اب سیب غافل نشو.

پسر منم مردادی میشه ده روز دیگ انشالله میاد دنیا دعا کنید برامون

چشم عزیزم دعا می‌کنم

انشالا قدمش به خیر باشه 

سالم و سلامت باشه شما هم زایمان راحتی داشته باشید و زود خوب باشید 

نگران زردی هم نباشید اگه داشت هم بهش شیر خودتون رو زیاد بدید 

ببخشید از چند وقت قبل زایمان شروع کرد آب سیب خوردن ؟

از هشت ماهگی مدام میخورد؛همسرش باغ داره همیشه براش میاورد؛خیلی تاثیر داشت واقعا مثل ما عذاب زردی و دستگاه و..نکشید.