2777
2789
عنوان

من از مادر بودن مرخصی می‌خوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5980 بازدید | 205 پست
کاشکی یه روز میدادیشون به همسرت و میزدی بیرون آرایشگاه استخر ماساژ با انرژی برمیگشتی

حقیقتش اینه که گاهی این موقعیت‌ها بوده،نه اینکه اصلا نباشه.ولی بعشی وقت‌ها واقعا کم میارم

چقدر دوستت دارم‌ خدا
چقدر حرف دل منو و زدی....دقیقا یک هفته کامل حتی نتونستم سه ساعت پشت سره هم بخوابم ‌...دیشب تمان پنج ...

ببخشید دخترتون برای دندونای دیگش هم همین قدر اذیت شد؟

پسر من داره پنجمین دندونش و در میاره دو روزه که تب می کنه و سه شبه که نخوابیده...دکترم بردم گفت مشکلی نداره...خودم احتمال دادم از دندونش باشه اما از اون ورم میگم مگه میشه به خاطر دندون سه شب نخوابه...خیلی خستم...اینقدر فکر کردم که خدایا مشکل این بچه چیه که از اول خوب نمیخوابید و الانم که کلا بیداره...دیدم اینجوری گفتین گفتم شاید پسر منم برای دندونش که نمی‌خوابه...اینقدر اذیت شدم که فردا میخوام ببرم سونو🤦‍♀️گفتم شاید مشکلی داره که اذیت میشه و شبا تا صبح بیدار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید دخترتون برای دندونای دیگش هم همین قدر اذیت شد؟پسر من داره پنجمین دندونش و در میاره دو روزه که ...

کلا دختره من بد دندون بود از اول ‌‌‌‌.۱۳ ماهگی اولین دندونش در اومد اونم از بالا ...علائم دختره من اینجوریه ...یکی دو روز بد عنق و بهونه گیر میشع ..بعد ادارارش اسیدی میشه و بدنش میسوزه و دونه میزنه ...و یکم مدفوع شل میشه ...دو یه روز این داستان و بی خوبی  هم بهش اضافه کن...چون اصلا نمی تونه بخوابه و فقط چرت میزنه و دستش تو دهنش..دندون کرسی خیلی سخت تر بود برای دخترم ...بعد رفلاکس و آلرژی  هم چند برابر میشه ‌‌‌‌‌...

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
میدونم گلم،فک کنم لحنم گفتارم ناجور بود،شرمنده،منم گفتم نهایت استراحت همون چن دیقس،چه میشه کرد،مادر ...

عزیزم من معذرت می‌خوام . منم منظور بدی نداشتم . شاید چون چند تا کامنت بد خونده بودم توو لحن نوشتنم برای شما تاثیر گذاشته.اکر ناراحتت کردم ببخش

چقدر دوستت دارم‌ خدا
درکت می‌کنم عزیزم. ولقعا متاسفم که همچین احساسی داری.اصلا خودت رو سرزنش نکن

مممنونم بابت درکت...

به خدا قصد ناشکری ندارم...یه خار به پاشون بره قلبم وامیسته...ولی بی نهایت خستم...تو شهر غریب دور از خانواده ها و همسری که تایم کاریش زیاده...یه وقتایی نمیدونم دیگه باید چه کار کنم...پسرمم بی نهایت بد قلقه‌...فکر کنم الان که یکساله شده هم هنوز روزا روی پا یک ساعت میخوابه...کل غذایی که تو یک روز با بازی و ادا و اصول بهش میدم در حد دو سه قاشق...همش گریه می کنه و دائم مریضه...

من آدم مرتب و با برنامه ای بودم الان این بی برنامه بودن کثیفی خونه و این که هیچ چیز اونجور که میخوام پیش نمیره آشفته ام می کنه...

تنهایی و دور بودن از خانواده این فکرا رو تشدید می کنه...ببخشید دلم پر بود🙏🥲

2810