2777
2789
عنوان

لطفاً کسانی که میترسم نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 58 پست
به نظرم مال خستگی ذهن یا روح ممکنه باشه یا ضعیف شدن جسم

جالبه هر دفعه هم از یه طرف می‌ره 

نمی‌دونم خودمم همین فکرو میکنم 

ولی بعدش از ترس تا خود صبح پاک رو هم نمیذارم

منم چند باری برام پیش اومده ولی من هاله سفید تو هیبت انسان بالاسرم حس کردمشمام کابوس زیاد میبینی؟یا ...

من اینجوریم . اینده رو نه ولی دقیقا از همون زمان که حس میکنم یه چیزی از جلوم رد میشه زیاد کابوس میبینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چند باری برام پیش اومده ولی من هاله سفید تو هیبت انسان بالاسرم حس کردمشمام کابوس زیاد میبینی؟یا ...

نه کابوس که نه 

ولی یکم رویای صادقه دارم بعضی از خوابام تو واقعیت اتفاق میافته

ب مدت چند ماه هرروز سوره بقره رو بذار پخش بشه تو خونه با صدا بلند، هرچی هست میره جادو ممکنه باش موکل ...

عزیزم اینو گفتی یادم افتاد 

من پارسال برای جذب محبت همسر از یه دعانویس دعا گرفتم که باید میسوزوندم و یکیش برای دیوار میذاشتم یکیشم به شاخه درخت وصل میکردم یکیشم می‌انداختم گردنم ممکنه از اون باشه؟چکار کنم بره؟😱😱

جالبه هر دفعه هم از یه طرف می‌ره نمی‌دونم خودمم همین فکرو میکنم ولی بعدش از ترس تا خود صبح پاک رو هم ...

نگران نباش من خودم به جن اعتقاد ندارم یا اگه واقعیم  باشه مال این دنیا نیست ذهنتو درگیرش نکنی به مرور از بین میره 

امیــــدی هسـت چـون خدایــی هـست ⁦❤️⁩.....

من همیشه یه سر میبینم کنار در یا دیوار که فقط سرک میکشه البته تو تاریکی قشنگ متوجه میشم تا میبینمش می‌کشه عقب.شوهرم پامیشه برق و میزنه نه بابا بیا ببین هیچی نیس... اما همون دیوار و همون در گاهی سر و میبینم گاهی نه اگه توهم باشه که همیشه اشتباهی میبینم.

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
عزیزم اینو گفتی یادم افتاد من پارسال برای جذب محبت همسر از یه دعانویس دعا گرفتم که باید میسوزوندم و ...

فقط بقره بذار نری باز پیش دعانویس، گند رو گند میشه فقط بقره... هفته اول اذیتت میکنن، بعد کلا گم گور میشن

نگران نباش من خودم به جن اعتقاد ندارم یا اگه واقعیم باشه مال این دنیا نیست ذهنتو درگیرش نکنی به مرو ...

عزیزم منم اعتقاد نداشتم واهمیت نمیدادم مشکلم سالها باهام بود تا سعی کردم قبولش کنم ورفع کنم