2777
2789
عنوان

خسته شدم همه میگن بچت ریز و لاغره

251 بازدید | 31 پست

دخترم ۳ ماهشه .. ۶ کیلوعه 

وزن تولد ۳ وخورده بود 

ماه اول ۱۳۰۰ اضافه کرد .. رفلاکس گرفت ماه دوم ۷۰۰ گرم و این ماه ۵۰۰ گرم اضافه کرد 

چکنم یکم جون بگیره حداقل بشه راحت بغلش کرد 

جاریم همش عکس بچگی های بچش میاره و میگه ببینید چه تپل بود 

الان نزدیک به یکماهه شیرخشک کمکی نان اوپتی پرو میدم ولی تاثیری نداشته 

نه باهاش اسهال شد نه یبوست پس چرا وزن نمیگیره

غصه نخورمن بدینا اومدم ۲کیلو بودم ۶ ماهگی عین بادکنک شده بودم الانم ک رژیمم تا لاغر شم،به حرف کسی توجه نکن

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جاریت بیشعوره 

به حرف بقیه هم توجه نکن 

ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت می‌آید، باش و جز آنچه به سویت می‌آید، آرزو مکن❤️

عزیزم توجه نکن که ضعف اعصاب میگیری بدتره،زیر نظر دکتر باشه هر ماه چکش کن خودش کمکت میکنه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
خیلی ریز معلوم میشه بچه جاریم ۹ سالشه بچمو بغل می نه هعی میگه چقدر سبکه چقدر سبکه داداش من سنگین یود

نه بابا ... 

به نظر من که خوبه بچت ... 

بیخیال من به دنیا اومدنی ۲و نیم کیلو بودم 🤣

داداشم  خیلی تپل بود کوچیک بود الان ۱۰سالشه وزنش ۲۳😂انقد شلوغ می‌کنه هر چی میخوره هضم میشه 

2810