دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من از این خندم بگیره بقیه باورش داره و دنبالش میکنن و اونم هرروز توهم میزنه رمان میگه و همه باور دارن در حالی که فقط دروغه نمیدونم چرا نمیبینن
با قلبی که سمت "چپ ِ" نمیشه راه "راست"رفت🥲❤️Farvardin*💚🍀خدایا شکرت واس سلامتیم،خدایاشکرت واس *خانواده* خوبم،خدایا ازت واس همه چیزایی ک بهم دادی ممنونم🤲توتاپیک های من شاهد لحظات خوش من👧 هستید😍...🇮🇷😍https://daigo.ir/secret/5451020870 هر سوالی داشتید میتونید ناشناس 👆 بهم پیام بدید و جواب میدم😇🌷
والا بخدا کم بدبختی داریم دیگ بشینیم ب نکات دروغ گویی های سایت فکر کنیم
نمی خواد فکر کنی که، جایی که حس می کنی طرف خالی بنده فقط رد شو برو. حتی به روش نیار که می دونی داره دروغ میگه. کسی که میاد اینجا تو سایتی که هیچ کس نمیشناسدش دروغ میگه فقط دنبال توجهه
من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل
همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨