2777
2789
عنوان

دروغگوهای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 122 پست
من از این خندم بگیره بقیه باورش داره و دنبالش میکنن و اونم هرروز توهم میزنه رمان میگه و همه باور دار ...

زندگی بالا پایین زیاد داره

شاید تو کمیش حقیقته کمی اغراق 

ولی اونی که دروغ میگه واقعا مریض روحیه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی بالا پایین زیاد دارهشاید تو کمیش حقیقته کمی اغراق ولی اونی که دروغ میگه واقعا مریض روحیه

ببین این اصلا مریض روانیه با روان مردم داره بازی میکنه من نشستم تاپیک های قبلش الان خوندم اصلا زمین تا آسمون حرفاش و دروغ هاشه چند نفر بهش گفتن دروغگو ولی باز ادامه میده و خیلی دوست داره ادای نوشتن مامالی در بیاره 😅

با قلبی که سمت "چپ ِ" نمیشه راه "راست"رفت🥲❤️Farvardin*💚🍀خدایا شکرت واس سلامتیم،خدایاشکرت واس *خانواده* خوبم،خدایا ازت واس همه چیزایی ک بهم دادی ممنونم🤲توتاپیک های من شاهد لحظات خوش من👧 هستید😍.‌‌‌‌..🇮🇷😍https://daigo.ir/secret/5451020870 هر سوالی داشتید میتونید ناشناس 👆 بهم پیام بدید و جواب میدم😇🌷
ببین این اصلا مریض روانیه با روان مردم داره بازی میکنه من نشستم تاپیک های قبلش الان خوندم اصلا زمین ...

خخخخ

خدا شفا بده

ولی کسی که دروغ میگه ومتوهم دقیقا مریض روحیه

کمبود توزندگیش داره

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
2803
خخخخخدا شفا بدهولی کسی که دروغ میگه ومتوهم دقیقا مریض روحیهکمبود توزندگیش داره

آخه چقد کمبود بابا مردم گناه دارن چقد دروغ بدبخت اونایی که باور دارن

با قلبی که سمت "چپ ِ" نمیشه راه "راست"رفت🥲❤️Farvardin*💚🍀خدایا شکرت واس سلامتیم،خدایاشکرت واس *خانواده* خوبم،خدایا ازت واس همه چیزایی ک بهم دادی ممنونم🤲توتاپیک های من شاهد لحظات خوش من👧 هستید😍.‌‌‌‌..🇮🇷😍https://daigo.ir/secret/5451020870 هر سوالی داشتید میتونید ناشناس 👆 بهم پیام بدید و جواب میدم😇🌷

دقیقا اسی خیلیارو خواستم ثابت کنم دروغ میگن ولی باور نکردن امسال می‌بینیم رفیقاش عزا گرفتن وای احساسات ما به بازی گرفته شد 😂

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
دقیقا اسی خیلیارو خواستم ثابت کنم دروغ میگن ولی باور نکردن امسال می‌بینیم رفیقاش عزا گرفتن وای احساس ...

من یه مامان نیهاد کوچولو و یه فاطمه هستم ۲۳ دنبالشون میکردم بعد متوجه شدم فیکن 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
2804
من یه مامان نیهاد کوچولو و یه فاطمه هستم ۲۳ دنبالشون میکردم بعد متوجه شدم فیکن

زیاده خب ولی دیگه تاپیکا نمیرم قبلا شاید چند مورد میخوندم ولی دیگه دروغاشون خیلی شاخدار شده کاربرا هم ساده لوح 

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
زیاده خب ولی دیگه تاپیکا نمیرم قبلا شاید چند مورد میخوندم ولی دیگه دروغاشون خیلی شاخدار شده کاربرا ه ...

جالبه وقتی میخوای به کاربرا ثابت کنی اینا فیکن بهت حمله می‌کنند. 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
منظورت کدوم کاربره

اسمش نمیگم حوصله بحث ندارم بحث کردن اینجا بازیه ذهنه اگ خودش این تاپیک ببینه امیدوارم به خودش بیاد و دست از کاراش ور داره هرچند بازم دیدم تاپیک های توهمیش زده و دست ور نمیداره

2805
آخه چقد کمبود بابا مردم گناه دارن چقد دروغ بدبخت اونایی که باور دارن

اره ولی کاش فضای مجازی دروغ سنج داشت خیلی خوب بود

اره ولی کاش فضای مجازی دروغ سنج داشت خیلی خوب بود

وای اره بخدا دقیقا 

اسمش نمیگم حوصله بحث ندارم بحث کردن اینجا بازیه ذهنه اگ خودش این تاپیک ببینه امیدوارم به خودش بیاد و ...

حس می کنم می دونم کیو میگی!

نمی گفت مدرس دانشگاهم؟؟؟

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   
2801