2777
2789
عنوان

خانوادم نمیزارن تغییر جنسیت بدم جون هرکی دوست دارید بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 47 پست
جوای از کسایی که ترن..س هستن ؛ بنظرم مادر یه دختر از همون بچگی خیلی باید حواسش باشه موهای دخترشو کوت ...

نه من خودم از بچگی موهام بلند بود و لباسهای دخترونه هم داشتم ... اما خب تو اون سن از پسر بودن بیشتر خوشم میومد و فک میکردم قوی ترن و ..

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان این حس ها بین نوجوون ها زیاد شده اکثرا تیپ پسرونه میزنن خوششون میاد آزاد باشن مثل پسرا برا همین ...

اره .

چقدر بچه بزرگ کردن سخت شده😢😢😢 خدایی مادرش حق داره . 😢 این بنده خدا هم نوجوونه 

نوجوونی اوج کله شقی هست 

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
نه من خودم از بچگی موهام بلند بود و لباسهای دخترونه هم داشتم ... اما خب تو اون سن از پسر بودن بیشتر ...

نه امثال شما رو نمیگم 

منظورم بچه هایی هستن که گرایش شدید پیدا میکنن هست

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
دلیل اینکه از نسل جدید تینیجری بدم میاد!خیلی خودشون رو خودمختار میدونن که دست به هرکاری بزنن حتی تو ...

چقدر شبیه مامانم حرف میزنید اگه فقط دو دیقه می‌تونستید خودتونو جای من بزارید خیلی خوب میشد 

چقدر شبیه مامانم حرف میزنید اگه فقط دو دیقه می‌تونستید خودتونو جای من بزارید خیلی خوب میشد

من اگه جای شما بودم اول به محیطم نگاه میکردم، ببینم یه وقت جوگیر نشده باشم، محیطمو عوض میکردم، اینقدم سعی نمیکردم ادای آدمای خاص رو در بیارم، البته اقتضای سنته نمیشه چیزی گفت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه خانم تو فامیلمون هست با قد نزدیک ۱۸۰، چهره و اخلاق پسرونه ؛ همیشه هم دوست داشت پسر بشه حتی باورش نمیشد دختره اون موقع که کسی نمیدونست تغییر جنسیت چیه! به جنس مذکر هم تمایلی نداشت اما از دبیرستان هر چقدر بزرگتر شد دختر بودن خودش رو پذیرفت و سعی کرد تو اون قد و قامت قوی یه دختر موفق باشه الانم ازدواج کرده دوتا بچه داره شاغله دکترا داره و استاد دانشگاه هست یه مادر خوب و یه همسر همراهه. الان میتونه دل شوهرشو ببره آرایش کنه و دنبال زیبایی باشه و هم میتونه یه زن قوی با اراده باشه که همه ازش حساب ببرن ما همیشه زنهای قوی رو دوست داریم ایشون همون زنی هست که هر مرد و زنی جذبش میشه.

خودش میگه دلیل اینکه فکر میکردم پسرم و تمایلات پسرانه داشتم علاوه بر هیکل و قیافم برخورد خانوادمم بود چون پسر نداشتن و ذوق برخوردا و هیکل اینو میکردن و بهش میگفتن ماشاالله مثل پسره! یعنی جنسیت واقعی این خانم رو نادیده میگرفتن و جنسیت عکس رو رشد میدادن و تشویق میکردن.  

یه خانم تو فامیلمون هست با قد نزدیک ۱۸۰، چهره و اخلاق پسرونه ؛ همیشه هم دوست داشت پسر بشه حتی باورش ...

اینو یادم رفت بگم موقعی که سین.. درآورد و پریود شد خیلی گریه میکرده چون اصلا فکرشم نمیکرده دختر باشه اما بازم تا آخرای دبیرستان هویت واقعی خودش رو پیدا نکرد و از پشت بوم بالا میرفت موهاش پسرونه بود و لباس ورزشی و پسرونه می پوشید به دخترا هم زور میگفت😐

آره متاسفانه

چتای آخر رو بخون که نوشتم. کافیه باهوش باشی تا از این ویژگیت استفاده کنی بتونی یه دختر و بعد یه زن موفق بشی.اما اگر تغییر جنسیت بدی میشی یه مرد ضعیف و شکننده که پر از مشکلات روحی و افسردگیه. روی خودت کار کن روحیه مردونه داشتن یه انرژی خاص داره که باعث میشه بتونی یه دختر همیشه شاد و قوی و با اعتناد به نفس و جذاب باشی.

حرف شما درسته ولی شما به رفتار مامان من حق میدید یا نه ؟

مادرت رو نادیده بگیر اون نمیتونه مثل شما فکر کنه چون روحیات شما رو نداره اون یه زن خالصه . تو باید از داشتن قامت و روحیات پسرونت برای پیشرفتت استفاده کنی نه خدایی نکرده بری سراغ افکار تغییر جنسیت که بعد بین پسرها با قد و قامتاشون و توانشون به چشم نیای چون هزار مشکل ایجاد میکنه تغییر جنسیت هم جسمی هم روحی اینجوری به جای جذاب شدن ته صف مردا قرار بگیری. اگر خودت بمونی میتونی قوی ترین دختر بشی. یه دختر پرتلاش و موفق 

حرف شما درسته ولی شما به رفتار مامان من حق میدید یا نه ؟

باورت میشه این خانم اینقدر جذاب بود با وجود قیافش هر مادری میدید پسندش میکرد برای پسرش و هر مردی هم که میبینش به شدت جذبش میشه برای مردای برونگرا جذابه چون خیلیاشون میگن یکی مثل خودمون پیدا کردیم برای مردای درونگرا هم جذابه چون احساس میکنن مکملشونه چون سرزندست و بهشون انرژی میده

باورت میشه این خانم اینقدر جذاب بود با وجود قیافش هر مادری میدید پسندش میکرد برای پسرش و هر مردی هم ...

بله درست میگید ولی من حتی یه بار امتحان کردم به یکی بدون اینکه بگم جنسیتم چیه عکسمو نشون داد اون قشنگ داشت فکر میکرد پسرم 

بله درست میگید ولی من حتی یه بار امتحان کردم به یکی بدون اینکه بگم جنسیتم چیه عکسمو نشون داد اون قشن ...

باور کن اینی که من میگم از هر پسری پسرتر بود حتی از بچگی. صورت درشت بدن درشت موهای سر ضخیم، بینی درشت اما الان بیا ببین چه خانمی شده عمل و آرایش کار خودش رو کرده😀 الان تو خیابون که راه میریم خیلی دخترا هستن مو کوتاه میکنن و تیپ پسرونه تشخیص نمیدی دخترن یا پسر. کی گفته همه خانما ظریفن؟! 

پسر دیدم عین ماه که تا حالا دختر به زیبایی و ظریفیش ندیدم فقط یکم ریش بور داره که اصلاح میکنه پس اگر اینطوره باید بره دختر بشه چون از ما خانما قشنگتره. اصل کار قسمتای دیگه بدن هست که ما رو دختر پسر میکنه. شما با عمل جنسیت هیچ وقت یه مرد واقعی نمیشید اما همین الان یه دختر واقعی هستید میتونید با زن بودن هر چی میخواید بهش برسید .

2810