2777
2789
عنوان

خانوادم نمیزارن تغییر جنسیت بدم جون هرکی دوست دارید بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 47 پست
صدام، تیپم ، موهام ، همه چیم پسرونس هرکی منو ببینه فکر می‌کنه پسرم

خب تیپت رو درست چ معنی داره پسرونه بگردی.هویت خودتو پیدا کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الکی که مجوز نمیدن باید بری زیر نظر روانکاو اونا تایید کنن تازه پروسه تغییر شروع میشه چندتا عمل داره پر هزینه هم هست درضمن باید سنت از ۲۰ بگذره تا بتونی روندشو شروع کنی

بلندترین فریاد من سکوت من است...

حس میکنم بیشتر از اینکه حست این باشه تحت تاثیر یه سری فیلمها و مسائل قرار گرفتی

این سن معمولا این معضلات رو داره

و در واقع نوعی مشکل روحی هست

شاید هورمون مردانه ت بالاس

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

عزیزم برای سنته .. توی سن کم و بلوغ آدم دچار تغییر هویت میشه و... منم همون سن خوشم نیومد از دسر بودن اینا اما وقتی بزرگتر میشی اینا کلا عوض میشه و دیگه دوست نداری!

فیلم عمل تغییر جنسیت رو دیدی؟ برو بزن ببین بعد بیا بگو .آنقدر ترسناکه کلا اونجاتو میگیرن میکنن

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

دلیل اینکه از نسل جدید تینیجری بدم میاد!

خیلی خودشون رو خودمختار میدونن که دست به هرکاری بزنن حتی تو خلقت خدا !

عوقق

پس فردا یکی میاد میگه احساس میکنم سگم ولی تو کالبد انسان اومدم ..

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم برای سنته .. توی سن کم و بلوغ آدم دچار تغییر هویت میشه و... منم همون سن خوشم نیومد از دسر بودن ...

جوای از کسایی که ترن..س هستن ؛ 

بنظرم مادر یه دختر از همون بچگی خیلی باید حواسش باشه موهای دخترشو کوتاه نکنه . براش لباس اسپورت نپوشونه و...... منظورم دائمی هست

مادر پسر هم همینطور 

برا همین مخالف بلند کردن موی پسرا هستم یا مثلا رنگ صورتی که یه رنگ دخترونه اس رو برای پسر تو سن کم مناسب نمیدونم . 

در ظاهر اینا اشکالی نداره ها منم قبول دارم خیلی چیزا نباید تک جنسیتی باشه ، درست ! اما من میگم بچه گرایش پیدا میکنه 

دچار سردرگمی هویتی میشه 

نمیدونه پسره دختره چیه 

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
مشکل اینجاس من از جسمم کلا بدم میاد

چرا؟ سعی کن افکارت رو تغییر بدی نه جسمت رو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
مشکل اینجاس من از جسمم کلا بدم میاد

تو که میگفتی از بدن دخترا بیشتر خوشت میاد .. اینا برا اعتماد به نفسه اگه پسرم بشی بیشتر بدت میاد چون اون بدجور ترن 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
2810