2777
2789
عنوان

کاراته بهتره یا کیک بوکسینگ

108 بازدید | 4 پست

خواهرم ۱۴ سالشه میخواد بره کلاس کیک بوکسینگ ولی اطلاعات زیادی از این ورزش نداره میشه راهنمایی کنین کسایی که رفتن چجور ورزشیه اگه کسی رفته و راضی بوده میشه لطفا راهنمایی کنین قبلا میخواست بره کاراته ولی الان نظرش عوض شده اگه میشه بگین کدوم بیشتر بزن بزنه و تو قد و وزن تاثیر داره و اینکه تو تبریز اگه هست نزدیکای سه راهی ولیعصر میشه آدرس بدین ممنون 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
کاراته
2
50%
کیک بوکسینگ
2
50%

از لحاظ علمی ورزش ها مختلف تاثیر چندانی رو افزایش یا ثابت بودن قد نداره

کیک بوکسینگ ورزش خشن تریه

ضربات سنگین و شدید

تجهیزات ایمنی چندان زیادی رو نداره

کاراته بخش های مختلفی داره ولی به نسبت مبارزات سبک تری داره

هر کدوم مزایای خودشون رو دارن

بستگی به خودش داره که از کدوم خوشش میاد

از لحاظ علمی ورزش ها مختلف تاثیر چندانی رو افزایش یا ثابت بودن قد ندارهکیک بوکسینگ ورزش خشن تریهضربا ...

میخواد اونی رو امتحان کنه که حرکات دست و پاش زیاد باشه کاربردی باشه واسه دفاع شخصی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخواد اونی رو امتحان کنه که حرکات دست و پاش زیاد باشه کاربردی باشه واسه دفاع شخصی

هر دو حرکات دست و پا زیادی دارن

عزیزم دفاع شخصی کاملا یه بحث جداییه

این دو تا ورزش به تو قدرت و جسارت زیادی میده

ولی برای دفاع شخصی ....

کلا تصور کاربرد دفاع شخصی برای ورزش های رزمی زیاد جالب نیست

مطمعن باشه تو خیابون و جای دیگه زیاد نیازی به دفاع شخصی نمیشه ولی اگه هم بشه با همین قدرتی که ورزش رزمی میده میتونه از خودش دفاع کنه😁💙

2804
هر دو حرکات دست و پا زیادی دارنعزیزم دفاع شخصی کاملا یه بحث جداییهاین دو تا ورزش به تو قدرت و جسارت ...

منظورم از دفاع شخصی این بود که بهتر بشه از خودش دفاع کنه