2777
2789
عنوان

کوکی هام چطورشدن😇👩🏻‍🍳🍪

185 بازدید | 13 پست

اولین بار بود 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ببخشید اینترنتم ضعیف بود

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
با طریقه درست کردن بذار

کره و شکر قهوه ای و شکر سفید رو با هم زن مخاوط کردم یه تخم مرغ کامل و یه زره اصافه کردم و تو یک ظرف ارد قنادی و پکینگ پودر و نشاسته ذرت و وانیلو قاطی کردم و الک کردم توش و گزاشتم تا هم بزنه یه ماده خمیری درست شد و کاغذ روغنی گزاشتم کف دیش یک ربع گزاشتم تو فر 

کره و شکر قهوه ای و شکر سفید رو با هم زن مخاوط کردم یه تخم مرغ کامل و یه زره اصافه کردم و تو یک ظرف ...

پیمانه هم کامل بگی چندتا کوکی در اومد

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
کره و شکر قهوه ای و شکر سفید رو با هم زن مخاوط کردم یه تخم مرغ کامل و یه زره اصافه کردم و تو یک ظرف ...

کره صد گرم زدم 

و شکر هم از هرکودوم نصف لیوان 

و ارد هم دو لیوان زدم 

پیمانه هم کامل بگی چندتا کوکی در اومد

حدودا فکر کنم ۱۵ تا کوکی شد 

زرده تخم مرغ*