2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله من حدودا ۶ سال پیش این اسم رو گذاشتم حالا خدا بهم داره یه دختر میده میخوام بزارم سلین ولی تو تاپ ...

هوم‌ تکراری شده

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
سارا یا سلین کدوم بهتره

سارا بنظرم

فکر نکن مُنحصر به فردی،نه عزیزم شما الکی متصل به برقی  😌╰┈•  ⎇‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌

سادیا‌

سینایا‌

سمانا

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
بله من حدودا ۶ سال پیش این اسم رو گذاشتم حالا خدا بهم داره یه دختر میده میخوام بزارم سلین ولی تو تاپ ...

چه ربطی داره ،هراسمی که شیک وخوش آوا باشه بزار حالا تکراری باشه مگه چی میشه این همه اسم فاطمه تکرارشده ،هنوزم مردم میزارن 

میخوام لاغر کنم🔪🥴

سپینودبه معنای برفی که تو بهشت میباره

تلفظش سخته برای صدا کردن

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته
2810