2777
2789
عنوان

شنبه قراره کورتاژ بشم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 34 پست
من دوبار کورتاژ کردمهمههه کورتاژا بیهوشی دارهبکی ۱۲هفته یکی ۷هفتههیچیمم نشد نگران نباش

عزیزم شما که دوبار کورتاژ داشتی برای اونجا تاثیری نداشت یعنی فرقی نکرد  ببخشید که میپرسم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا یعنی قبل از بیهوشی قراره درد بکشم 😩😢

من دوبار کورتاژ شدم یه بار ۶ هفته یه بارم ۱۲ هفته هر دو قرص گزاشتن اولی درداش قابل تحمل بود ولی سقط دوم درد وحشتناکی بود البته بدن با بدن فرق میکنه

دکتر بهت علتش نگفت ؟چند سالت و بچه اول؟

نه عزیزم فقط شروع کردن به دادن قرص و شیاف روزی دوتا قرص میخوردم و دو تا شیاف میزاشتم ، ۲۸ سالمه نه یه پسر ۳ ساله دارم سزارین بودم 

اولش قرص واژینال میزارن تا دهانه رحم کامل باز بشه اون مرحله که داره باز میش دردناکه بعدش میبرن بیهوش ...

اره تا به خونریزی نیفته نمیبرن کورتاژ من هفته ۱۸ بودم رسما تو اون مرحله از درد عربده میزدم مردم از درد و حجم خونریزی 

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

من ۱۸ هفته بودم و متاسفانه دهانه رحمم باز نمیشد و خیلی درد کشیدم قبل بیهوشی و کورتاژ باید دهانه رحمت باز بشع

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
اره تا به خونریزی نیفته نمیبرن کورتاژ من هفته ۱۸ بودم رسما تو اون مرحله از درد عربده میزدم مردم از د ...

واااای چقد وحشتناک من آستانه تحمل دردم خیلی پایینه واسه همین میترسم البته که جنین شما بزرگتر هم بوده 😢

من ۱۸ هفته بودم و متاسفانه دهانه رحمم باز نمیشد و خیلی درد کشیدم قبل بیهوشی و کورتاژ باید دهانه رحمت ...

یعنی قبل از بیهوشی باید دهانه رحم باز بشه ؟! پس دردامو باید بکشم 😩

من تو بارداری تیرویید و دیابت داشتم و یکمم خونریزی خیلی تعجبم که چرا قلبش وایستاد دکترا هم جواب درست ...

بله گلم متاسفانه منم هرجا رفتم جواب درست بهم ندادن که اصلا برای چی تو شش هفتگی به خونریزی افتادم