2777
2789
عنوان

شنبه قراره کورتاژ بشم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 34 پست
بله گلم متاسفانه منم هرجا رفتم جواب درست بهم ندادن که اصلا برای چی تو شش هفتگی به خونریزی افتادم

نگران درداش نباش چیزی نیست که نتونی تحمل کنی من تا یک ساعت درد داشتم بعدش یه امپول خواب اور زدن تا سه ساعت خوابیدم و تو اون تایم دهانه رحمم کاملا باز شد خونریزی داشتم ولی خودش سقط نشد دکتر بهم گفت رحمت خیلی سفت و سخت بچه رو نگه داشته نهایتا بردن کورتاژ . بعد کورتاژم واژن مشکلی نداره ولی مراقبت و این چیزا میخاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای چقد وحشتناک من آستانه تحمل دردم خیلی پایینه واسه همین میترسم البته که جنین شما بزرگتر هم بوده ...

بچه من بزرگ بود و خیلی درد کشیدم ولی خب شما شش هفته هستی و ایشالا کمتر درد بکشی عزیرم

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه