2777
2789
عنوان

دخترای زیر بیست سال بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 194 پست
تا چه حد محدود نکنیم خب؟اونشب رفته بودیم شهربازی دخترای ۱۴_۱۵ ساله ساعت ۱ شب دور هم گل و سیگار میکشی ...

هیچ وقت رهاش نکنین 

وقتی از همون اول با دوستی باهاش رفتار کنین خودش خود به خود باهاشون دوست میشه و می‌دونه که بدشو نمیخواین

مثلاا یه موقعی اومد گف مامان از فلانی خوشم اومده با شوخی و خنده رد بشین اما در عین حال با مهربونی تذکر بدین که وارد رابطه نشه 

تنها چیزی که می‌تونه خیلی به خطر بندازتش روابط با پسراس اونم تو سن کم 

پس هیچ وقت بی دلیل تو گوشش نخونین که هیچ وقت با پسرا دوست نشو و اینا 

با دلیل و منطق قانعش کنین که تو سن کم درست نیس 

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
اصلا مقایسه کردن خوشم نمیاد بعد خودتون باهاش صادق باشین هرچی میگه یا هر اتفاقی براش افتاد لزومی ندا ...

ایول

من خودمم اینا دغدغم بود

چه خوب ک میگید یادآوری میشه

همرو یادداشت میکنم برای خودم

ممنون

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هنوز بچم بدنیا نیومدهشماخا عاقلیدگفتم بپرسم پیشگیری کنم🙂نمیشه یه عمر با بچم رفتار غلط داشته باشم ...

وای ترسیدم گفتم دخترتون چش شده ساعت ۱ شب گل میکشه😂😂

خداروشکر هنوز به دنیا نیومده ولی خب من از یه روانشناس شنیدم بچه‌ای که ۴۰روزشه متوجه رفتار پدر و مادرش هست تا میتونین از بچگی خوب تربیتشون کنین ❤️انشاءالله سالم به دنیا بیان.

هیچ وقت رهاش نکنین وقتی از همون اول با دوستی باهاش رفتار کنین خودش خود به خود باهاشون دوست میشه و می ...

ممنونم عزیزم

اینکه بچه حس کنه هرکار کنه و هرجای دنیا باشه پدر مادر پشتشن واقعا حس قشنگیه

حسی ک خودم درک نکردم🥲

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
با دیکران اصلا مقایسه نشیم،خانوادمون همپامون باشه،یعنی تذکرات لازم رو بده ولی توی تصمیم گیری اصلا دخ ...

ینی تصمیم رو‌کامل به خودت بسپارن؟

اگه حس کنن تصمیمت اشتباهه چی؟

هیچ وقت رهاش نکنین وقتی از همون اول با دوستی باهاش رفتار کنین خودش خود به خود باهاشون دوست میشه و می ...

درسته واقعاخیلی از نوجوونای امروزی درگیر رابطه میشن میتونه خیلی بهشون آسیب بزنه 

وای ترسیدم گفتم دخترتون چش شده ساعت ۱ شب گل میکشه😂😂خداروشکر هنوز به دنیا نیومده ولی خب من از یه رو ...

دعا کن مامان خوبی بشم😍😍

درسته واقعاخیلی از نوجوونای امروزی درگیر رابطه میشن میتونه خیلی بهشون آسیب بزنه

اگ باهاش رفیق باشم میتونم مجابش کنم رابطه براش خطر داره؟ یا دوستاش روش بیشتر اثرمیزارن

من دوس دارم دختر دار ک شدم بتونم کاری کنم خودش انتخابش این باشه تو سن کم وارد رابطه نشه ن از ترس منو ...

حقیقتا نمیتونی جلوشو بگیری🙂

شما مادری نگرانی بچت ضربه ی عاطفی ببینه 

ما خودمونم میدونیم 

ولی اینکه واقعا با یه نفر باشه که مواظبش باشه 

و دوسش داشته باشه هیچ اشکال نداره تو سن نوجوونی دوس داشتنو تجربه کنه ولی باید خودت حواست باشههه

طرف ازش سو استفاده نکنه 

الیته خودشم باید زرنگ باشه

نمدونم من کلا روانی شدم هیچکی نمیفهمع ادمو دنبال راه حل نگرد نیس

چند سالته

ینی تصمیم رو‌کامل به خودت بسپارن؟اگه حس کنن تصمیمت اشتباهه چی؟

نه تصمیم کامل به خودش که نمیشه واقعا چون طرف بچه‌س هیچی نمیفمه از زندگی تجربه‌ای نداره

تاکید میکنم دوست بشین باهاش راحت میتونین از زندگیش باخبر بشین جلوی خیلی از اشتباهاتشون رو بگیرین

ممنونم عزیزماینکه بچه حس کنه هرکار کنه و هرجای دنیا باشه پدر مادر پشتشن واقعا حس قشنگیهحسی ک خودم در ...

🤍🤍 بله دقیقا

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
من دوس دارم دختر دار ک شدم بتونم کاری کنم خودش انتخابش این باشه تو سن کم وارد رابطه نشه ن از ترس منو ...

حقیقتا نمیتونی جلوشو بگیری🙂

شما مادری نگرانی بچت ضربه ی عاطفی ببینه 

ما خودمونم میدونیم 

ولی اینکه واقعا با یه نفر باشه که مواظبش باشه 

و دوسش داشته باشه هیچ اشکال نداره تو سن نوجوونی دوس داشتنو تجربه کنه ولی باید خودت حواست باشههه

طرف ازش سو استفاده نکنه 

الیته خودشم باید زرنگ باشه

دیگه دیره از بچگی باید شروع میکردی و اینکه شنیدن حرف راست شهامت میخواد

من هنوز بچم بدنیا نیومده😅😅

میخوام از الان بدونم رفتار درست چیه

اگ باهاش رفیق باشم میتونم مجابش کنم رابطه براش خطر داره؟ یا دوستاش روش بیشتر اثرمیزارن

بله البته

یه سری کتاب روانشناسی هستن بخونین خیلی میتونه کمک کنه

یکیشون کتاب تئوری انتخاب مال ویلیام گلسر هست