2777
2789
عنوان

دخترای زیر بیست سال بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 194 پست

با دیکران اصلا مقایسه نشیم،خانوادمون همپامون باشه،یعنی تذکرات لازم رو بده ولی توی تصمیم گیری اصلا دخالت نکنه.باهامون وقت بگذرونن،شخصیتمونو بشناسن.

من ی سری کارا توی نوحونی انجام دادم ک بقیه دوستام اگه حرفشم تو خونشون میزدن تا چند وقت رفت و امدشونو کنترل میکردن.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

اصلا مقایسه کردن خوشم نمیاد 

بعد خودتون باهاش صادق باشین 

هرچی میگه یا هر اتفاقی براش افتاد لزومی نداره به بقیه حتی خواهر یا مادرتون بگین 

من انقد بدم میاد یه چی به مامانم بگم به خالم بگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۱۹ سالمه و تنها چیزی که میتونم بگم اینه که اصلا اصلاااا انتخاباشون محدود نکنید مثل زورگویی، خیلی ...

مثلا مامانم میگفت باید بیای باهام فلان جا یا باید این لباسو بپوشی یا باید نماز بخونی و ... من دقیقا خودم میخواستم همه اینکارا رو کنم ولی تا وقتی که اون نگفته بود باید ،

اصلا وقتی حس میکنم یچیزیو دارن تحمیل میکنن کل ذوق و شوقم رو از دست میدم حتی اگه اون چیزو دوست داشته بودم

Trust your gut🌊🌌🌠
از بچتون توقع پرفسور بودن نکنیدبا همسن و سالاش مقایسه نکنیدمحدودش نکنید!

تا چه حد محدود نکنیم خب؟

اونشب رفته بودیم شهربازی دخترای ۱۴_۱۵ ساله ساعت ۱ شب دور هم گل و سیگار میکشیدن

من هنوز باردارم

بخدا اینارو دیدم انقد حالم بد شد

گفتم خدایا من نمیخوام بچم اینجوری شه

😔

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
میخوام ببینم چی میشه ک میل یه نوجوون به اینه ک شخصیت منفی و ارازل طور بگیره و عشق کارای منفی داشته ب ...

محدود کردن و کنترل کردن باعثشه والبته ایراد گرفتن.

سعی کنین با بچتون هرجوری شده دوست بشین با کنترلگری و محدود کردن چیزی درست نمیشه ولی با دوستی میتونین بهش نزدیک بشین.

من خودم متنفرم یکی محدودم کنه وقتی یکی محدودم کنه حس میکنم تو قفسم برا همین میخوام زودتر از چنگش در برم

زود قضاوت نکنن کافیه. با دیگران هم مقایسه بیخود نشیم

موافقم مقایسه ب خود منم آسیبای بدی میزد

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
محدود کردن و کنترل کردن باعثشه والبته ایراد گرفتن.سعی کنین با بچتون هرجوری شده دوست بشین با کنترلگری ...

شبیه نوجوونیای منی

و همه ی آسیباییک خوردم از همین محدودیت بیش از حد بود

ولی خودم نمیدونم چقد باید حد بزارم

البته هنوز بدنیا نیومده بچم

ولی از الان باید ب فکر باشم

تا چه حد محدود نکنیم خب؟اونشب رفته بودیم شهربازی دخترای ۱۴_۱۵ ساله ساعت ۱ شب دور هم گل و سیگار میکشی ...

😐😐😐گل و سیگار

ساعت ۱ شب😐

والا با این‌چیزایی که ما‌ میگیم درست نمیشه با یه مشاور حرف بزنین 

مقایسش نکن با بقیه 

هر چی بهت گفت زود عصبی نشو راهنماییش کن 

نزار همش تو خونه بمونه خودت باهاش برو بیرون که حواست بهش باشه 

باهم برید خرید 

خودتم باهاش دردو دل کن اما نه هر دردلی

مثلا از دوران نوجوونیات بگو 

دقیقا مثل منو مامانم که رفیقیم 

ولی من مامانم خط قرمزش پسره بفهمه با پسر حرف میزنم واویلا میکشه منو 

مثلا مامانم میگفت باید بیای باهام فلان جا یا باید این لباسو بپوشی یا باید نماز بخونی و ... من دقیقا ...

آفرین متوجهم

دوس داری خوب یا بد بودنو خودت انتخاب کنی نه اینکه مسی ب زور ازت آدم خوب بسازه

خودت بخوایش👍

😐😐😐گل و سیگارساعت ۱ شب😐والا با این‌چیزایی که ما‌ میگیم درست نمیشه با یه مشاور حرف بزنین

من هنوز بچم بدنیا نیومده

شماخا عاقلید

گفتم بپرسم پیشگیری کنم🙂

نمیشه یه عمر با بچم رفتار غلط داشته باشمو بعد تو سن ۱۵_۱۶ سالگی بگم چرا ال شد بل دش

مقایسش نکن با بقیه هر چی بهت گفت زود عصبی نشو راهنماییش کن نزار همش تو خونه بمونه خودت باهاش برو بیر ...

من دوس دارم دختر دار ک شدم بتونم کاری کنم خودش انتخابش این باشه تو سن کم وارد رابطه نشه ن از ترس من

ولی نمیدونم چجور مجابش کنم

شبیه نوجوونیای منیو همه ی آسیباییک خوردم از همین محدودیت بیش از حد بودولی خودم نمیدونم چقد باید حد ب ...

اره نه انسان هر موجودی با محدود کردن فراری میشه

ولی خب اینقدرم ازاد نباشه که آسیب به خودش بزنه دنیا تغییر کرده و یکم ترسناک تر شده بچتون باید خودش اینارو بفهمه اگه نمیدونه با یه مشاور حرف بزنین راهنماییتون کنه که  دوستانه‌تر این مطلب رو بهشون بگین

خودمم پسر ۱۴ساله دارمهرچی دوره نوزادی سخت بود با رفلاکس شدید ‌‌آلرژی بیخوابی بدخوراکی .حتی از پوشک گ ...

خدایاااا😭😭😭