2777
2789

من دخترم امسال میره پیش دبستانی مدرسه هیات امنایی نوشتم و شهریه 1800 با لوازم شد- ماهی 250 هم سرویس شد- 

میخوام اگر تجربه ای دارید در اختیارم بذارید دخترم بعد ظهری هست به دلیل خو.ابش که دوست دارم امسال هم یه ذره استراحت کنه لطفا هر تجربه ای دارید برای ما مادرای تازه نفس بذارید با تشکر 

میخوام یه جی پی اس بخرم یه جای لباس اش کار بذارم که همیشه بتونم چک اش کنم 

با اینکه سرویس هم شخصی داره میترسم- لباس فرم مدرسه اش شلوارش دکمه ای بود که دادم کش کنند راحت تره بچه - دیگه چیکار کنم استرس دارم من یه مادر هستم که اصلا تجربه ندارم شاغل ام و دخترم با مادرم کاراش در طول روز هماهنگ میکنه 

روزی چقدر خرجی بدم؟

با توجه به ظهری بودن و اینکه ساعت 10 بیدار میشه چه برنامه ای بریزم که ناهار بخوره

وووووووووووووو هر تجربه ای دارید در نحوه برخورد با معلم ها و کادرشون 

سلام عزیزم منم دقیقا"" شرایطم مثل شماست دخترم امسال میره کلاس اول و خودم شاغلم ولی از بس استرس دارم براش سرویس نگرفتم چون تا اون بخواد بره و بیاد من همش دلم آشوبه قرار هست خودمون قبل اینکه بریم سرکار اونو برسونیم ظهرام که باباش باید بره دنبالش که اونم هر روز باید مرخصی بگیره

میدونستی خیلی خوبه عادت کنه صبح زود بیدار شه ، زیادم حساس نباش دیگه خانوم شده این مراحلو همه بچه ها دارن 

من که وقتی فکر میکنم بچم دوسال دیگه به امید خدا میره مدرسه از شوقش گریم میگیره😍

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مامان یه کلاس دهمی هستم

و یه پیش دبستانی

ما همیشه صبحی بودیم و عالی بوده

چرا دوس داری بچه تا ۱۰بخوابه؟

بهتره بذاری عادت کنه صبح زود بیدارشه

حالا مثلا ۸

که هم صبحانه بخوره هم نهار

شایدم اگه ناهار بخوره دیگه سنگین بشه و سر کلاس خوابش بگیره

هفته های اول دستت میاد که چکار کنی

اگرم دیر بیدار شد یا ناهار باعث خوابالودگیش شد میتونی غذاس سبک برای مدرسه اش بذاری و شامشو سر شب و سنگین تر درست کنی

من مامان یه کلاس دهمی هستم و یه پیش دبستانی ما همیشه صبحی بودیم و عالی بوده چرا دوس داری بچه ت ...

میگم امسال هم استراحت کنه کوچولو هست از سال دیگه جدی تر از صبح میذارم بیدار بشه 

سخته باباش اگر یه روز دیر برسه بچه چیکار کنه خووووووووووو 

مدرسشون غیر انتفاعی هست و تعداد دانش آموزاش خیلی کمه یعنی فقط یه کلاس پایه اول دارن و بچه ها رو خودشون دونه دونه تحویل سرویس و یا خانواده میدن اگه دیر برسه اونجا پیش مدیر و معلمش می مونه