2777
2789

یه هفته باسیاست باید چیکار کنه؟

(لطفا کامل بخونین)

یکی از فامیلامون ۶ ،۷ ماه بود اصرار می‌کرد ک منو دوس داره کل فامیل هم فهمیدن که چقدر منو دوس داره مامانش اینا حف زدن با مامانم اینا کلا همه فهمیدن بعد من هر چی پیام میداد اصلا باهاش حف نمیزدم در حد دو سه کلمه  تازه یکی دو ماه شروع کردم یزره بیشتر میحرفم ولی زیاد نمیحرفم  الانم اونم برگشته مثل من شده زیاد نمیحرفه دیر دیر میاد . بعد من می‌دیدی پیام میدادم هر ساعتی بود میپرید ج میداد الان میبینی ظهر جوابشو نوشتم عصر جواب داده .شده مثل من بعد هنوز میگه دوست دارم ولی نمیدونم چرا اونجوری میکنه خیلیم تابلوعه میبینی مثلا چن تا پیام داده پشت سر هم تا من جواب بدم بعد همینکه من اومدم ج دادم میره یه ساعت دیگ میاد ج میده بنظرتون چرا اینجور میکنه ؟ من باید  چیکار کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
مث‌خودت بودن بده یعنی؟؟ تو هم کلا ج نده ببین چیکار میکنه

آره باید ج ندم خوشم نمیاد از آدم بی ثبات .آخه میگه تو هم اذیت میکنی گفتم بابا من کار دارم چ اذیتی .بعد میگف بیا هم دیگرو اذیت نکنیم 

والا من در جریان رابطتون نیستم ولی مهم اینه بت اهمیت بده

اره آخه همه جا هم میگف خیلی دوسش دارم الانم ک من یزره باهاش میحرفم اینجوری شده .اصلا پسرا لیاقت ندارن باید همیشه تو کف بمونن

شما چرا دور جواب بنده خدا رو میدی خواهرم؟ اگر نمی‌پسندی پسر رو به خانواده‌تون بگید تا ردشون کنند. اگ ...

اخه من ردش کردم ولی دست برنمی‌داشت الان ک یزره جواب دادم اینجوری شده چجوری ب شناخت برسم وقتی یزره لیاقت نداره بحرفم زود عوض شده منم بهش فرستادم تنها میمونم تا زمانی که بدونم ی آدم بهتر از تنهاییامه برامم مهم نیس تنهاییمم دوس دارم. دیگ نمیخام حرف بزنم باهاش اگ اینجوری باشه جوابم رد هس بهش حوصله این بازیارو ندارم دیگ خیلی خوردم از این بازیا

اخه من ردش کردم ولی دست برنمی‌داشت الان ک یزره جواب دادم اینجوری شده چجوری ب شناخت برسم وقتی یزره لی ...

خواهرم ازتون خواهش میکنم تنهایی برید یک مشاور قبل از ازدواج ببینید. صادقانه بهتون بگم، با توضیحاتی که شما دادین تا الان، به نظرم طرز فکر نادرستی دارید.

خواهرم ازتون خواهش میکنم تنهایی برید یک مشاور قبل از ازدواج ببینید. صادقانه بهتون بگم، با توضیحاتی ک ...

چ مشاوره قبل ازدواجی یزره اهمیت میدی ب پسرا همشون عوض میشن لیاقت ندارن بحث اینجاس .باید همیشه تو کف بمونن

2809