2777
2789
عنوان

صبح رفتیم خونه دیدیم برای رهن 😃قراره از کوچه مادرشوهرم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 31 پست
اره هر جا هستی فقط از خونه مادر شوهر دور باشه خوبه .ی دستی بکش بالا سر من منم راحت شم برم از پیش ماد ...

بخدا نزدیک ۱۲ساله منه بدبخت روز خوش ندیدم الانم شوهرم گفته بریم از اینجا چون تنهاست ماهی یه بار باید دعوتش کنیم بیاد خونمون ،گفتم باشه دربرابر رنجی که ۱۲سال کشیدم ماهی یه بار بیاد شب بمونه برام یه نعمته.الهی بحق امام حسین زودتر خلاص بشی ،میدونم جهنمه کنار مادرشوهر زندگی کنی.باور کن منو شوهر و بچم انقد نزدیکشیم هیچ ارزشی نداریم و احتراممونو نداره ولی برای بقیه که دورن و دوماه یه بار میان میمیره.شمام اینطورین؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

عالیه به دل خوش انشاالله

ممنونم مهربون ،بنظرت اینکه راهپله نداره و از بیرون پله زده خوبه؟چون اصلا مزاحمتی نداره برامون ،تازه یه تراس کوچیک هفت متری هم داره☺️اینجا تراس نداشتیم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم مهربون ،بنظرت اینکه راهپله نداره و از بیرون پله زده خوبه؟چون اصلا مزاحمتی نداره برامون ،تازه ...

اره بهتر ...اینطوری راجتتره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
مادرشوهرت زنده س؟من دوازده ساله تو یه ساختمونم.شوهر من باشه تا مادرش باشه هم نمیره از اینجا.خونه خری ...

آره زندس ،منم به زور و توسل به خدا و امام حسین راضی شده ،تو خوابم نمیدیدم اصلا که بریم.ولی گفته ماهی یه شب میارمش ،یکم بخاطر اخلاقش ناراحتم ولی خب سعی میکنم تحملش کنم

ای خدااا منم خونه دور از مادر شوهر میخوام بریدم دگ

انشالله به ارزوت میرسی.ما انقد نزدیکش بودیم هیچ ارزشی هم نداریم ،بنظرت دور بشیم بهتر میشیم؟

بخدا نزدیک ۱۲ساله منه بدبخت روز خوش ندیدم الانم شوهرم گفته بریم از اینجا چون تنهاست ماهی یه بار باید ...

نه این دختر نداره پسرا رو هم تو ی ساختمون گذاشته به هرکی ی واحد داده ولی تا دلت بخواد فضولی و دخالت میکن خانوادم جرات ندارن بیان ی وعده بمونن میاد درو میگیره میگه برید .مامانم میگه دگ نمیام خودت بیا خودم میرم .برای همه چی باید نظرشو بخوای وگرنه بهش برمیخوره زنگ میزنه این واون میگه عروسم فلان بسان

جیش تو این زندگی😒
با صاحبخونه یکجا باشی اذیت میشی

اونا محل کارشون یه شهر دیگس ،آخر هفته ها فقط میان

نه این دختر نداره پسرا رو هم تو ی ساختمون گذاشته به هرکی ی واحد داده ولی تا دلت بخواد فضولی و دخالت ...

خدا بهت صبر بده عزیزم😔انشاالله میری از این خونه،ما الان فقط تو یه کوچه ایم اون خونش ویلایی وای ما دیوار به دیوارش اجاره کردیم ولی الان صاحبخونمون. زن گرفته برای پسرش خونشو میخاد،ماهم از خدا خاسته میریم 

خوشبحالت منم با مادرشوهرم زندگی میکنیم خونه رهن کردیم اما ۵۰ تومن کم داریم تا خونه رو تحویل بده کاش ...

برات دعا میکنم بخدا اگه داشتم حاضر بودم بهت قرض بدم از اون جهنم بری انقد خودم زخم خوردم

اگر مادر شوهرت خوبه و قابل تحمله نرو. خونه اجاره ای بدرد نمیخورهبشین انشالله خونه بخر برو

مادرشوهرم جوریه دوس دارم برم تو چادر تو کوه زندگی کنم فقط ازش دور باشم😅

خدا بهت صبر بده عزیزم😔انشاالله میری از این خونه،ما الان فقط تو یه کوچه ایم اون خونش ویلایی وای ما د ...

خداروشکر دارید میرید .من حاضرم خونه سی متری بشینم ولی سالی ی بار چشم به اینا نخوره

جیش تو این زندگی😒
من بودم اما طبقه پایین ، خوبیش که خوب بود چون راه مشترک نبود اما اگه دود کبابی می‌رفت بالا زنگ میزد ...

ما اصلا ماشین نداریم وپارکینگم ندارن.ولی محله ی خوبیه اگه انشاالله ماشین خریدم تو کوچه میزاریم.اونام گفتن درهفته دوروز میان فقط 😃

خداروشکر دارید میرید .من حاضرم خونه سی متری بشینم ولی سالی ی بار چشم به اینا نخوره

حاضری شوهرت راضی بشه برین انشاالله ولی ماهی یه بار بیاد دوشب خونت بمونه؟من نظرم این اون دوروز میگذره و تموم میشه ولی نزدیک هم باشی همه ی زندگی عذابه.من پدرشوهرمم تازه فوت کرده رسما تنها شده دیگه