2777
2789

فکر نمیکردم بعد مرگ پدرشوهرم به این زودیا شوهرم به فکر بیفته .خونه ی قشنگ و نوسازیه ،طبقه ی دومه و صاحبخونه پایین زندگی میکنه .کلا راهش جداست از تو خونه از تو حیاط پله زده به طبقه دوم و هیچ دیدی نداره به پایین،بنظر شما خوبه؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

عالیه به دل خوش انشاالله

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از تو کوچه در داره و کلا مستقله ،کسی تا حالا تو اینجور خونه ای بوده ؟خوبه بنظرتون؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مبارکه

ممنونم عزیزم ،دعام کن جور بشه برم ،صاحبخونش یه زوج جوان هستن ،هنوزم بچه ندارن و خیلی آدمای خوبین .

از تو کوچه در داره و کلا مستقله ،کسی تا حالا تو اینجور خونه ای بوده ؟خوبه بنظرتون؟

من بودم اما طبقه پایین ، خوبیش که خوب بود چون راه مشترک نبود اما اگه دود کبابی می‌رفت بالا زنگ میزد یا خدایی نکرده جا پارک اون گرفته میشد اون مقصر شما بودین ، به هیچ عنوان رفت آمدم نکن چون از صدا مادرشوهر بدتره

اگر مادر شوهرت خوبه و قابل تحمله نرو. خونه اجاره ای بدرد نمیخورهبشین انشالله خونه بخر برو

علت اینکه خونه اجاره ای به دردنمیخوره رو میشه توضیح بدین؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401