2777
2789

بچه‌ها خونه‌ی من با خونه‌ی مامانم ده دقیقه فاصلشه ولی من خیلی حد و حدود رو رعایت میکنم و اصلا مزاحمشون نمیشم ده روز یبار یا دوهفته یبار میرم خونشون و میام هفته‌ی قبل چهارشنبه رفتم شب موندم پنجشنبه برگشتم از پنجشنبه مریضم روده‌هام عفونت کرده دل درد و معده درد شدید دارم معذرت میخوام ازتون اسهال شدید رنگ قیر حالت تهوع دست و پام یخ کرده تو این گرما اگه کولر روشن. بشه لرز میکنم اصلا جوون ندارم رو پام وایسم یه دختر کوچولوی شیطونم دارم بعد اصلا روم نمیشه بدون دعوت برم خونشون هی میگم بهش حالم بده تا تعارف کنه برم خونشون بهم یکم برسه ولی اصلا انگار که نه انگار هی میگه عه هنوز خوب نشدی😢😢

اینقدر ناراحتم که حد نداره بخدا من خیلی بدبختم خیلی اصلا حدوحساب نداره بدبختیم

شاید میترسه واگیر باشه اونا هم الکی درگیر مریضی شن

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد زمونه ای شده   مادرا حتی تعارفم نمیزنن      منم مامانم اصللااا نمیگه  

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
چقدر معذبی با خانوادت خواهرای من ۲۴ ساعته خونمون هستن من بهشون میگم پاشین برین خونتون 🙁

اوایل که ازدواج کرده بودیم یه روز گفتم دوستام بیس جاری خونه ماماناشونن بابام برگشت گفت نه تو همون هفته‌ی یبار رو بیا این حرف رفت تو مغزم سر این زیاد نمیرم همین ده روز یبارم که میرم داداشم هی میگه کی میری هونتون  اینقدر میگه حتی به شوخی هم بگه آدم ناراحت میشه دیگه

نمیدونم چرا ادما محبت از دلشون رفته...همه فقط فکر خودشونن...

کاش واست حداقل غذا میفرستاد.یا می اومد یه سر بهت میزد.

زنگ زدی بگو شوهرم میگه حالت بده برو خونه مامانت من سر کارم بچه ام کوچیکه اذیتی.میگم زشته واینا...ببین چی میگه.

منی ک باردارم همش حالت تهوع و استفراغ  با شهرستان8 ساعت فاصله دارم به من به تعارف نمیزنن چ خانواده شوهرم و خانواده خودم ...

خودتو ناراحت نکن خوب میشی بعدا ی چیزی گفتن میتونی روشون بزنی👌🫠

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید میترسه واگیر باشه اونا هم الکی درگیر مریضی شن

نه عزیزم واگیر نداره خودشم میدونه تازه من دیابت نوع یک دارم روزی ۵ بار انسولین میزنم همینجوریش بی حال و مریضم ولی اصلا انگار که نه انگار

اوایل که ازدواج کرده بودیم یه روز گفتم دوستام بیس جاری خونه ماماناشونن بابام برگشت گفت نه تو همون هف ...

عزیزم 

درک میکنم چی میگی 

منم اگه یه چیزی بهم بگن تو ذهنم میمونه و فراموش نمیکنم 

ولی تو این زمونه مثل من و شما بودن خوب نیست 

باید پررو باشیم 

الان شما واقعا نیاز داری بری اونجا یه کم استراحت کنی 

برو و به حرف دیگران گوش نکن 

بعدش دوباره برگرد به روتین قبل و ۱۰ روزی یه بار برو

من پریشان تر از آنم که تو زخمم بزنی 
2810