بچهها خونهی من با خونهی مامانم ده دقیقه فاصلشه ولی من خیلی حد و حدود رو رعایت میکنم و اصلا مزاحمشون نمیشم ده روز یبار یا دوهفته یبار میرم خونشون و میام هفتهی قبل چهارشنبه رفتم شب موندم پنجشنبه برگشتم از پنجشنبه مریضم رودههام عفونت کرده دل درد و معده درد شدید دارم معذرت میخوام ازتون اسهال شدید رنگ قیر حالت تهوع دست و پام یخ کرده تو این گرما اگه کولر روشن. بشه لرز میکنم اصلا جوون ندارم رو پام وایسم یه دختر کوچولوی شیطونم دارم بعد اصلا روم نمیشه بدون دعوت برم خونشون هی میگم بهش حالم بده تا تعارف کنه برم خونشون بهم یکم برسه ولی اصلا انگار که نه انگار هی میگه عه هنوز خوب نشدی😢😢
اینقدر ناراحتم که حد نداره بخدا من خیلی بدبختم خیلی اصلا حدوحساب نداره بدبختیم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ای قربونت من برعکس باز مامانم خودش رو میکشه پاشو بیا ولی از اونور خواهرم رفتاراش ی جوریه خب بیا حالا دیگه و یا بیا برین بیرون،فقط بفکر اینه برم براش پول خرج کنم الان با ۸ ماه بارداریم میگه پاشو بیا مشهد بریم بگردیم میگم غزل من الان حوصله خودمم ندارم ولی ای خدا
من باردار شدم با ویار بدم اصلا نرفتم اصلا فقط ده روز یبار میرفتم یه ابگوشت واسم میذاشت تموم شد رفت اینکه بخواد ویارونه واسم بیاره اصلا بعد از زایمانمم ده روز خونشون بودم سی بار منتشو گداشتن سرم
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
🙁 واقعا نمیدونستم ناراحت میشیددیگه نمیگم ولی ماهم گاهی خسته میشیم ، یه کم بهمون حق بدون همیشه اخلاق ...
میدونم. من که ناراحت نمیشم. خودم هم فوقش هفته ای یه بار برم خونه ی مادرم. رفتنی هم کاراشونو میکنم. زحمتی نمیدم حتی راضی نیستم غذا بپزن. اما بیشتر وقتا خاهرم میره میخابه به کارای خودش میرسه. خیلی وقتا بچمو نمیبرم. خودم تنهایی میرم که اذیت نکنه.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را