2777
2789
عنوان

من ده روز یکبار میرم خونه مامانم اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 51 پست

من ک خواهرم ازدواج کرده کارمنده 

تا ۵ماهگی بچه اش بدنیا اومد همه اش خونمون بود الانم  مادر و برادرام جوری ک اون رو تحویل میگرن منو نه

تازه   مادرم گله میکنه چرا کم میایی میمونی

وقتی هم میاد مامانم میگه  هر غذایی ک دوس داری خودت درست کن  ما حق نظر نداریم😅

نمیدونم چرا ادما محبت از دلشون رفته...همه فقط فکر خودشونن...کاش واست حداقل غذا میفرستاد.یا می اومد ی ...

بخدا روم نمیشه اصلا روم نمیشه دوهفته پیش اثاث کشی داشتم دختر عموش بعد از هشتاد سال فوت کرده بود ورداشت رفت شهرستان منو تنها گذاشت تازه ده روزم موند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای قربونت من برعکس باز مامانم خودش رو میکشه پاشو بیا ولی از اونور خواهرم رفتاراش ی جوریه خب بیا حالا دیگه و یا بیا برین بیرون،فقط بفکر اینه برم براش پول خرج کنم الان با ۸ ماه بارداریم میگه پاشو بیا مشهد بریم بگردیم میگم غزل من الان حوصله خودمم ندارم ولی ای خدا 

منم خواخرم دائم اونجاست بهش میگم چطو طاقت میاری ولی خوب اگ مریضم بشم بزور منو میکشونن اونجا مراقبم ب ...

من باردار شدم با ویار بدم اصلا نرفتم اصلا فقط ده روز یبار میرفتم یه ابگوشت واسم میذاشت تموم شد رفت اینکه بخواد ویارونه واسم بیاره اصلا بعد از زایمانمم ده روز خونشون بودم سی بار منتشو گداشتن سرم

غصه نخور خواهر،بعضی مادرا اخلاقشونه، منم الان ۵ماهه باردارم، ی بار مادرم غذا ی سوپ نفرستاد برام که دلم خوش باشه، حتی ی تعارف الکی که ییا خونمون هم نمیکنه، منم نشستم خونم، دلم غصه داره ولی چاره چیه.

عزیزم درک میکنم چی میگی منم اگه یه چیزی بهم بگن تو ذهنم میمونه و فراموش نمیکنم ولی تو این زمونه مثل ...

آخه اصلا روم نمیشه برم داداشم سریع برمیگرده به دخترم میگه عه باز اومدی

عزیزم درک میکنم چی میگی منم اگه یه چیزی بهم بگن تو ذهنم میمونه و فراموش نمیکنم ولی تو این زمونه مثل ...

شوخی میکنه به خدا 

جدی نگیر 

منم به خواهرزاده و برادرزاده همینو میگم 

میگم شما خونه و زندگی ندارین 😂❤️

شوخیه عزیزم

من پریشان تر از آنم که تو زخمم بزنی 
شوخی میکنه به خدا جدی نگیر منم به خواهرزاده و برادرزاده همینو میگم میگم شما خونه و زندگی ندارین 😂❤️ ...

خوب نباید بگی کارت بده. ممکنه ناراحت بشن. بعضی حرفا شوخیشونم خیلی زشته

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خوب نباید بگی کارت بده. ممکنه ناراحت بشن. بعضی حرفا شوخیشونم خیلی زشته

🙁 واقعا نمیدونستم ناراحت میشید

دیگه نمیگم 

ولی ماهم گاهی خسته میشیم ، یه کم بهمون حق بدون همیشه اخلاقشان خوب نباشه

من پریشان تر از آنم که تو زخمم بزنی 
🙁 واقعا نمیدونستم ناراحت میشیددیگه نمیگم ولی ماهم گاهی خسته میشیم ، یه کم بهمون حق بدون همیشه اخلاق ...

میدونم. من که ناراحت نمیشم. خودم هم فوقش هفته ای یه بار برم خونه ی مادرم. رفتنی هم کاراشونو میکنم. زحمتی نمیدم حتی راضی نیستم غذا بپزن. اما بیشتر وقتا خاهرم میره میخابه به کارای خودش میرسه. خیلی وقتا بچمو نمیبرم. خودم تنهایی میرم که اذیت نکنه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اگر رنگ اسهالت سیاه هست ممکنه خونریزی معده باشه برو دکتر

نه عفونت روده گرفتم خونریزی نیست ولی الان اینقدر از زندگی سیرم که حتی حاضرم سرطان گرفته باشم و زود باروبندیلمو جم کنم و برم

2810