2777
2789

من یکی دو پیمانه برنج ایرانی آب ریختم گذاشتم جوشید نه نمک نه روغن هیییییچی اضافه نکردم فقط بزار قشنگ بجوشه جوری که له بشه اما آبش خشک نشه بعد بریز از صافی رد کن یه آب غلیظ سفید رنگ چسبنده هست اون آب برنج بزن صورتت خیلی خوبه بازم میتونی آب بریزی توشون بزاری بجوشه غلیظ بشه از صافی رد کنی هرروز این آب برنج بزن صورتت عالیه 

کاربرد آب برنج که یکی دوتا نیست

هزار برابر اونی که برای پوست مفیده، برای مو خوبه

ولی اینو امتحان میکنم🌚🤍

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربرد آب برنج که یکی دوتا نیستهزار برابر اونی که برای پوست مفیده، برای مو خوبهولی اینو امتحان میکنم ...

برا آفتاب سوختگی مرطوب کننده کاری نداره برنج پاک کن بشور بعد بریز تو قبلمه بزار بجوشه غلیییظه غلیظ شد از صافی رد کن بزار یخچال هرروز قبل خواب بزن 

برای مو چطور استفاده میکنن؟ فک کنم چرب کنه موهارو

آب برنج برای ریزش مو و حجم موعه

ولی من یه نوع ماسک برنجم استفاده میکنم

یه حالت آبرسانی به مو داره، نرم و کراتین می‌کنه موهارو انگار

نه چرب نمیکنه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

بار اول که از صافی رد کردی دوباره بریز تو قابلمه آبم بگیر روشون بزار بجوشه نمک روغن اضافه نکنیا خخخخ بعد با قاشق یا گوشت کوب له کنید جوشید وقتی دوباره غلیظ شد شیری رنگ شد باز صاف کن