2777
2789

ما دوست بودیم از موقعی که من ۲۲ ساله بودم

ولی طولانی نشد دوستی مون

من خر هم درگیر یه عشق یه طرفه بودم و واسه فراموش کردنش اینو چسبیدم

اخلاقش عالی بود و حمایتگر بود به شدت و زن دوست

اما لاغره حسابی،قدشم هم قد خودمه،خوش تیپم نیست.محکم هم صحبت نمی کنه.قیافش رو که می بینم مثل زنای دیگه دلم ضعف نمیره.مردونه نیست.

باهاش میرم رستوران و بیرون فکر می کنم بقیه میگن خاک تو سر این زن با انتخابش.(من قدم یه مقدار بلنده و لاغر هم نیستم)و حس خجالت می گیرم.

داره ازش بدم میاد کم کم.فکر کن می خواد شیطونی کنه میاد تو آشپزخونه میزنه به ب....اسنم.انگار خیلی هم مرد جذابیه فکر می کنه با این کاراش دلبری کرده‌ و هاته.

خاک تو سر منی که منطقی ازدواج کردم و فکر کردم قیافه مهم نیست

هرکسی گفت قیافه مهم نیست بزنین تو دهنش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم سوخت برا شوهرت 

چون لاغره و اینا نباید با زنش شیطونی کنه؟

قشنگ معلومه دوسش نداری 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

قیافه مهمه 

ولی کسی که لیاقت نداره باید گذاشت کنار 

🥒امضا بخون بعد ریپ بزن 🥒سن زیر 25 سال و اونایی که 24 ساعته گوشی دست شونه و دنیا رو فقط از گوشی و از مغز آکبند شون میبینند نه لایک م کنن نه ریپ بزنن  🌟🌟 اگه میسوزی منو ریپ نزن آب بریز همون جا که خاموش بشی🌟اگه ریپ ت نمی‌زنم بدون ارزشی برات قائل نشدم 🌵چهار تا کتاب بخون بعد جواب ت میدم ، با آدم های بیسواد و مغز آکبند حرفی ندارم 🌵🥒یه عده جوگیر فکر میکنند چهار تا کلیپ اینستا ببینند و باشگاه برن دیگه علامه دهر ن و به بقیه هم مشاوره میدن ، طرف رفته با مش قربون داخل رابطه شده بعد تو امضا ش روز اول می‌نویسه متاهل روز دوم میاد اینجا مشاوره خانواده میده که ازدواج خوب نیست 🌵 مشاوره های دکتر هلاکویی گوش کرده میاد اینجا تاپیک خیانت میزنه یه عده بیسواد هم بله بله میکنند تا تاپیک پر بازدید بشه و راهکار میدن 🌵

ولی بهش ظلم‌ کردی که برای عوض شدن حس و حال خودت و فراموش کردن یکی دیگه این طفلکی رو کشیدی تو بازی زندگی خودت

این رفتار تاوان داره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم