2777
2789
عنوان

شوهر بی عرضم شده پدر یتیمان

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 48 پست
میدونم قهر کنم‌همه چی بدتر میشه

خب پس قهر نکن!!!واقعا راهی ندارم برات ولی با قهر کردنت همه چی بدتر میشه پس از این راه منصرف شو

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اینکه چیزی میخره بنظرم عیب نداره 

ولی اخه لیزر؟؟ از حد به در کرده خواهرشوهرت 

تو خونه ت بشین و یه دعوای اساسی بکن بگو این رسم زندگی نیست چیزی میخری خب بخر ولی بردن اوردن و کارهای دیگه شون به تو مربوط نیست 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران

برا همین قدیمی ها هی پسر پسر میکردن چون پسر بیچاره باید بلانسبت حمالی شون رو بکنه .

دیگه ازدواج کرده رفته دست از سرش بردارید  

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
اوهوم‌باشه .فکر خوبیه

اصلا به روی خودت نیار که برا اونا خرج میکنه یا میبره اینور اونور.راجب خانوادش اصلا حرف خاصی نزن اونم چیزی ازشون تعریف کرد سکوت کن.رفت و امدتم کمتر کن.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

حتما سلیطه نیستی وگرنه شوهرت اینکارارو نمیکرد تو هم تا میتونی سخت بگیر بهش چه خواهرشوهر پررویی هم داری والا من شوهرمم نباشه به داداشم اینقد باهم راحتیم نمیگم منو ببر لیزر اسنپ میگیرم 

ببین اینا برای من خاطره هست بذار به خودشون بیان بچه هاش بزرگ بشن شوهرتو مثل دستمال کثیف میندازن جلوت ...

اوم ولی بخدا انقد خر هست شوهرم فک کنم ب قول شما مثل دستمال پرتش کنن بازم چیزی تغییر نمیکنه...والا بعید میدونم خواهرزاده هاش شوهرم رو مث دستمال پرت کنن اخه کجا مثل شوهرم خنگم پیدا میکنن ک حمالی کنه

خب بلد نیستم یاد بدین

با شوهرت حسابی خوب رفتار کن انقدر که دوست داشته باشه فقط پیش تو باشه.نقطه ضعفشو پیدا کن.مثلا یکی نقطه ضعفش رابطه س.یکی غذا.یکی تعریف و تمجید. مثلا من با شوهرم خوب حرف بزنم هرررکاری میکنه ولی یکم لحنم بد باشه کلا به هم میریزه.قهرکردنتم بذار برا مواقع خیلی جدی که راه دیگه ای نداره واقعا.چون زیادم قهرکنی براش عادی میشه ودیگه نمیاد منت کشی‌

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

این ک خوبه مادرشوهر من زنگ زد ب همسرم جمعه گف بیا مارو با بچهای خواهرت ببر بیرون شوهر خواهرشوهرمم مث خواهرشوهر شما تو خونه نیس هیچ وقت با این تفاوت ک مال شما برا کار میره مال ما پی اللی تللی خودش خلاصه گف بیا مارو ببر بیرون همسرمم گف میریم خونه مادر خانومم گف باشه ببر زنتو بزا اونجت بیا مارو ببر با کمال پررویی همسرمم منو برد خونه مامانم روز جمعه‌یییی خودش اومد بچه خواهرشو مادرشو خواهرشو برد بیرون

مادرشوهرم میتونس بگه باشه ب زنت بگو بیاد بریم یکم ددر بزنیم بعد برین از اونجا خونه مادرخانومت

در حالی ک اونیکی برادرشوهرم تو خونه خواب بود ب اون نگفتنا مارو ببر بیرون

به نظر من به شوهرت بگو طفلک خواهرت یه مرد بی عرضه نصیبش شده شوهرش میتونه داخل شهر کار کنه بالا سر زنو بچش باشه اگر تو خیلی کارهاشون رو بکنی شوهرش به مفت خوری عادت میکنه میره هوو میاره سرش... برو تو کوش خواهرت بخون از شوهرش کار بخواد و... 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
اوم ولی بخدا انقد خر هست شوهرم فک کنم ب قول شما مثل دستمال پرتش کنن بازم چیزی تغییر نمیکنه...والا بع ...

واقعا بعضی مردا خرن من حرصم میگیره اخه لعنتی تویی که زن گرفتی اولویتت باید زنت باشه کسی که تو همه چی کنارته زنته با ناراحتیت ناراحته با خوشحالیت خوشحال خانومته مریض بشی خواهرو مادرت نمیان سوپ گرم تو حلقت کنن و دکتر ببرنت عین خیالشونم نیست پیر بشی جز زنت کسی جمت نمیکنه مادرو خواهرت خودشون شوهر دارن هرچیزیم به اندازش خوبه 

شوهر منم همینه، برای همه و مخصوصاً خانوادش همیشه فرصت داره ولی برای من هیچ وقت، چون از اول باهاش یه برخورد جدی نکردم و همیشه به فکر حفظ آبرو بودم ولی حالا فهمیدم که خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

2810