2777
2789
عنوان

شوهر بی عرضم شده پدر یتیمان

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 48 پست

تا جایی که میتونی از این بشر بکن و پس انداز مخفیانه داشته باش 

باهات نمیاد دکتر و فلان عیبی ندارع 

یکی از کارت های بانکیت رو توی خونه که قابل دسترس نباشه مثلا بالای کابینت و... قایم کن فقط شماره کارتت رو حفظ کن یا تو گوشیت سیو کن 

بعد الکی بگو فلان دکتر می‌خوام برم هزینه حدودیش دو تومن میشه شما بگو 3 تومن میشه که یه تومنش رو تو اون کارت که بالای کابینت قایم کردی واریز کنی و پس انداز کنی 

هی تیکه تیکه اینطوری ازش بگیر و پس انداز کن تا دخلش واسه خرج کردن به خانوادش خالی بشه 

تا میتونی جمع کن واس خودت

واقعا بعضی مردا خرن من حرصم میگیره اخه لعنتی تویی که زن گرفتی اولویتت باید زنت باشه کسی که تو همه چی ...

والا انقد نفرینشون میکنم الهی زیرتریلی برن .خدا لعنتشون کنه مخصوصا شوهر اشغالم ک هیچ فرقی با خر نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا جایی که میتونی از این بشر بکن و پس انداز مخفیانه داشته باش باهات نمیاد دکتر و فلان عیبی ندارع یکی ...

خب مثلا بخوای دکتر بری با اون دستگاه ها باید کارت بکشی بعد متوجه نمیشه؟

والا انقد نفرینشون میکنم الهی زیرتریلی برن .خدا لعنتشون کنه مخصوصا شوهر اشغالم ک هیچ فرقی با خر ندار ...

قلقشو باید پیدا کنی پس، چرا داداشهای ما تازن گرفتن رفتن که رفتن... چیکار میکنن بعضی مادرها پسر غلام حلقه به گوششونه... 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
۱سال

خب شاید یسری چیزا رو مامانش یادش نداده ک با زنش چطور رفتار کنه مشکل خیلی از مرداس ک فقط یاد گرفتن مواظب مادر و خواهر و.. باشن ولی نمیدونن ازدواج ک کنن دیگه اولویت باید زن و بچشون باشه ن دیگران

عیب نداره!کم کم با محبت و یکم ناز یادش بده اصلا جدل و بحث نکن ک رو لج نندازیش ..قهر برا وقتیه ک دیگه راهی نمونده و حرفاتو زدی و اهمیت نداده 

خیلی بکار بگیرش درگیر زندگی خودتون باشه یجوری ک بهش خوش بگذره کنارت دیگه دلش نخواد از کنارت جم بخوره😃

تا جایی که میتونی از این بشر بکن و پس انداز مخفیانه داشته باش باهات نمیاد دکتر و فلان عیبی ندارع یکی ...

دقیقا به اینجور مردا نباید رحم کرد.کسی که خرج بقیه میکنه و برا زنش کم میذاره دلسوزی نداره

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
هیچی بخدا تازه بعضی وقتا عصبانی بشن باهاش بد صحبت میکنن .اونقد ک من احترام میزارم بهش اونا نمیزارن

مامان بابای منم یه همچین چیزی بود رابطشون و باید بگم این حمال بودنه هیچ وقت تموم نمیشه من 24 سالمه و هنوز به چشم میبینم چیکار میتونی بکنی جز تحمل خواهر با قهر و دعوا هم چیزی درس نمیشه بدتر خودتو میندازی از چشم 

این ک خوبه مادرشوهر من زنگ زد ب همسرم جمعه گف بیا مارو با بچهای خواهرت ببر بیرون شوهر خواهرشوهرمم مث ...

چجوری اجازه میدین براتون تعیین تکلیف کنن؟من سر این چیزا خیلی جدیم شده یه دعوای حسابی راه مینداختم خونه مامانمم نمیرفتم ولی نمیذاشتم حرف مادرش بشه چون کاملا بی احترامی بود.میتونست بگه زنتم بیار جمع باشیم!

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

شوهر احمق عوضی منم همینجوره😭😭

هشت ساله درست نشده

مبل گرون  میخره براننش

خرج میکنه براشون بیا و ببین

بعد بخدا یه قرون اگه همینجوری بده بگه بیا این برا خودت

با بابای آشغالش شریکن این سری حقوقو کلن میخواد بده به اون تا ماشین بخره 

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
چجوری اجازه میدین براتون تعیین تکلیف کنن؟من سر این چیزا خیلی جدیم شده یه دعوای حسابی راه مینداختم خو ...

شما وقتی شوهرت کار اشتباه کنه نمیری خونه بابات؟چیکار میکنی پس

چجوری اجازه میدین براتون تعیین تکلیف کنن؟من سر این چیزا خیلی جدیم شده یه دعوای حسابی راه مینداختم خو ...

دقیقا

ولی دعوایه حساااابی انداختم حتی لباسامم جج کردم برم شوهرم ب التماس افتاد گف از ب بعد میگم حتی بهم زنگم نزنن با کمال پررویی 

شما وقتی شوهرت کار اشتباه کنه نمیری خونه بابات؟چیکار میکنی پس

عزیزم من به شخصه سر هیچ مسئله ای خونه بابام نمیرم

همونجا تو خونه بی محلیش میکنم

چرا

چون عادی میشه بعد یه مدت و چند بار که رفتی دیگه حساب نمیبره

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
2810