2777
2789
عنوان

بچه‌ها رژیم فستینگ شدیداً جوابه

15782 بازدید | 119 پست

من همه راههای لاغری رو امتحان کردم. فستینگ یه چیز دیگه ست. یه شیوه زندگیه که میتونین تا آخر عمر ادامه بدین. نه ضرر داره نه بدن بهش عادت می‌کنه. هر کسی می‌تونه طبق قانون زندگی خودش ساعاتش رو مشخص کنه. من ۱۷-۷ گرفتم. ۷ ساعت میخودم ، ۱۷ ساعت فقط آب ، چای و قهوه .قند مصنوعی ممنوعه. نون و برنج و ماکارونی تقریبا صفره. تو اون ۷ ساعت مرغ و خورشتی که واسه خونواده درست کردین و سیب زمینی آب پز و تخم مرغ آزاده. از کرفس و ذرت و نخودفرنگی و لوبیا سبز غافل نشین. البته وقتی غذا واسه خونواده درست میکنین یه قاشق برنج یا یه تیکه خیلیییی کوچولو نون میتونین بخورین که چشمتون دنبالش نباشه. کاهو رو دریابین که فوق‌العاده ست. تو ساعتایی که میتونین بخورین پاپ کورن بهترین گزینه‌ست. کالری کمی داره و فیبر کامله. هم سیرتون می‌کنه هم باعث میشه روده‌هاتون خوب کار کنه. یه ورزش مناسب خودتونم هفته‌ای دو سه روز در نظر بگیرین. میوه هم باید خیلی کنترل شده مصرف بشه. خرما هم تا سه تا خوبه. یه قوتو هم درست کنین با انواع مغز و ارده و جو پرک دوسر و شیره توت که بعضی وقتا یه قاشق چایخوری بندازین بالا . با رژیم فستینگ کوچولو کوچولو کم میکنین. اما باید ادامه‌دار باشه دیگه. قطعش نکنین. شروع کنین ببینم چیکار میکنین.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نشد باهاش کم کنم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
نشد باهاش کم کنم

چراااا؟؟؟؟ خیلی خوب جواب میده ها. اولش یکم سخته. گرسنگی طولانی. مثل روزه گرفتنه اما خوبیش اینه که آب و قهوه و چایی میشه خورد. آدم کم کم عادت می‌کنه. من الان ۱۱ روزه . اوایل سخت‌تر بود. الان به این نتیجه رسیدم که دیگه سبک زندگی من همینه . اگه مشکل خاصی پیش نیاد تصمیم دارم همیشه ادامه بدم. 😊

من 12 روز سه کیلو کم کردم، البته من برنج و نون راحت می‌خوردم هفته ای یه روز هم چیت پیتزا و فست فود ....

اگه انقدر سخت بگیرین استپ میکنین و ریزش موی شدید

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.
چراااا؟؟؟؟ خیلی خوب جواب میده ها. اولش یکم سخته. گرسنگی طولانی. مثل روزه گرفتنه اما خوبیش اینه که آب ...

اونوقت بمیری؟

بدن به همه مواد غذایی نیاز داره

تو نخور چیزی

روزی که بخوری یه بشکه از خودت تحویل میگیری 

ببخشید رک گفتم

دیدم که میگم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
چراااا؟؟؟؟ خیلی خوب جواب میده ها. اولش یکم سخته. گرسنگی طولانی. مثل روزه گرفتنه اما خوبیش اینه که آب ...

من یه روز فستینگ گرفتم داشتم میمردم نشد تا اخرش وسطاش صبحونه خوردم مردم  اخه ادم با شکم گرسنه کجا میشه چایی و قهوه خورد 

یک ساله باشگاه میرم 

از سال ۹۰ کاربر نی نی سایت بودم کاربری دومه 
اونوقت بمیری؟بدن به همه مواد غذایی نیاز دارهتو نخور چیزیروزی که بخوری یه بشکه از خودت تحویل میگیری ب ...

اتفاقا این رژیم همه چی مخوری فقط از ۱۶ ساعت چیزی نمیخوری مثلا ساعت ۸ شب تا ۱۲ ظهر

من 12 روز سه کیلو کم کردم، البته من برنج و نون راحت می‌خوردم هفته ای یه روز هم چیت پیتزا و فست فود . ...

خو سخت میگیرن استپ که هیچ

روزی که تصمیم بگیرن بخورن

وزن قبلیشون ضربدر ۲ رو تحویل میگیرن

عین باشگاست

با باشگاه لاغر میکنن

بعد ول میکنن

خودشونو با یه هیکل زشت و چاق تحویل میگیرن