2777
2789
عنوان

بچه‌ها رژیم فستینگ شدیداً جوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 16594 بازدید | 119 پست
اتفاقا این رژیم همه چی مخوری فقط از ۱۶ ساعت چیزی نمیخوری مثلا ساعت ۸ شب تا ۱۲ ظهر

ایشون میگن همیشه🫠

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
من خیلی حالم بده کلی روش بلدم میدونم چطوری باید لاغر بشم ولی اصلا نمیتونم😔بنظرتون قد ۱۶۸ چ وزنی برا ...

۶۸

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خو سخت میگیرن استپ که هیچروزی که تصمیم بگیرن بخورنوزن قبلیشون ضربدر ۲ رو تحویل میگیرنعین باشگاستبا ب ...

حالا اینجوریم نه مثلن من عید ۱۵ روز هر شب برنج شیرینی و .... ولی اندازه کالری بدنم خوردم ۲۰۰ گرم اضافه کردم

باشگاه رو هم یکی دو ماه نرفتم اضافه نکردم 

به نظر من کالری شماری و فستینگ باید کنار هم باشه

من کالری هفتم تقسیم میکنم، ۱۵۰۰_۱۸۰۰ می‌زارم برای پنجشنبه که فست فود میخوریم، بقیش در طول هفته میخورم با فستینگ

هم کم میکنم هم همهههههه چی میخورم

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.
من ۵۲ کیلو هستم۱۶۰ هم قدمه میخوام ۴۵ کیلو بشماما وزنم استپ کرده هر چقدر کم میخورم هیچی نمیشه هر چقدر ...

شما که وزنتون عالیه. واسه چی می‌خواین لاغرتر بشین؟! من اگه به ۷۰ برسم عروسی میگیرم 😅 بیشتر از این کم کنین به خودتون آسیب می‌زنین. فکر میکنم دیگه چیزی نیست که بخواین کم کنین. الان عالی هستین 👍

من یه روز فستینگ گرفتم داشتم میمردم نشد تا اخرش وسطاش صبحونه خوردم مردم اخه ادم با شکم گرسنه کجا می ...

واسه منم خیلی سخت بود اما دارم عادت میکنم. جدا وقتی گرسنه میشم آب میخورم رفع میشه. البته احتمالا شما جوون هستین و ماشالا حتما با یکم ورزش و یکم رعایت غذایی ، سریعا کم میکنین. اما من ۶۰ سالمه و باید خودمو بکشم تا یک کیلو کم کنم. به هر حال اگه میتونین حسابی ورزش کنین. ☺️

من خیلی حالم بده کلی روش بلدم میدونم چطوری باید لاغر بشم ولی اصلا نمیتونم😔بنظرتون قد ۱۶۸ چ وزنی برا ...

فک کنم شما ۷۰ کیلو باشین مناسبه. البته خیلی بستگی به سن و سال داره. حالت عادیش اینه. برای شکم هم فقط باید حرکات مخصوص شکم بزنین. چون تا یه جایی به رژیم مربوطه. بعدش شکم شل میشه. اگه سنتون بالا نباشه راحت نتیجه میگیرین.

اونوقت بمیری؟بدن به همه مواد غذایی نیاز دارهتو نخور چیزیروزی که بخوری یه بشکه از خودت تحویل میگیری ب ...

نه بابا آدم از نخوردن برنج و نون نمیمیره. ایرانیا سیستم بدنشون به نون و برنج عادت کرده. من که الان دارم به فستینگ عادت میکنم. البته گاهی یه قاشق برنج و یه لقمه نون رو گریز میزنم. اما نکته اصلیش اون مدتیه که جز آب و چای و قهوه چیزی نخوری. بدن استراحت می‌کنه و سعی می‌کنه از ذخیره‌هاش استفاده کنه. 

من رژیم میخوام حالم از این اراده چسکیم بهم میخوره

الهی 😊 آره اراده واقعا خیلی مهمه. تا وقتی آدم جوونه به فکر پیریش نیست. من فرصتهای زیادی رو از دست دادم. شل گرفتم. حالا مجبورم اراده داشته باشم. وگرنه از در ردنمیشم و زمینگیر میشم. باید به فکر سن بالا باشی. ۵۰ رو که ردکنی سوخت و ساز هر روز کمتر و کمتر میشه

نفهمیدم چجوریه

الان مثلاً من خودم از ساعت ۴ بعدازظهر تا ۱۱ شب میتونم بخورم.نون و برنج نمی‌خورم. قند و شکر و بیسکوئیت و شیرینی ممنوع.فقط مرغ و هویج و کرفس و تخم مرغ و این چیزا میخورم. واسه خودم غذا اختراع میکنم. دیروز یه سوسیس و فلفل دلمه‌ای و پیاز و سیر و قارچ یکم تفت دادم. روش دو تا پنیر ورقه‌ای و روشن دوتا تخم مرغ. با سالاد کاهو و گوجه. نصفش کاملا سیرم کرد. شبها هم که مشغول فیلم و سریال هستیم پاپ کورن و تخمه و یک یا دو تا میوه. عصر ها دوتا خرما و یه چیزی مثل قوتو که خودم درست کردم به اندازه یه قاشق غذاخوری. بعد از ساعت ۱۱ دیگه تعطیل میشه. فقط آب و چای و قهوه تلخ. آب خیلی جوابه. هم جلوی گرسنگی رو میگیره هم به پاک سازی بدن کمک می‌کنه. اولش شاید سخت باشه. اما کم کم عادت میکنی و خوشت میاد. اگه از لحاظ بدنی مشکل نداری یکم ورزش و پیاده‌روی کنی عالی میشه. 

من 12 روز سه کیلو کم کردم، البته من برنج و نون راحت می‌خوردم هفته ای یه روز هم چیت پیتزا و فست فود . ...

درست میگین اما من سبوس برنج و گندم قاطی غذا و سالادم میکنم. نون و برنج هم در حد ناخنک میخورم. اما همون در حد ناخنک 😁 خوب من چاره ندارم. هر کار کردم نشده. الان از این دارم ریز ریز جواب میگیرم.