2777
2789
عنوان

لطفا عزیزایی که گربه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پخته خام پوره همه مدل بهش میدم نمیخوره فقط خورشتی میخاد🤣

حیح بچه رو لوس کردیااا😂😉

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
2805
ببین بدغذا تر از گربه های من وجود نداره اما چند تا نکته بهت میگم رعایت کن درست میشهمرغ خام کاملا برا ...

مجبور شدم خام امتحان کنم ببینم میخوره یا نه وگرنه همیشه میپزم براش بدون ادویه و نمک، پوره یا تیکه ای درست میکنم براش ی بار مقاومت کردم هیچی ندادم بهش ک مجبور شه همونو بخوره دوروز هیچ غذایی نخورد ترسیدم ازگشنگی بمیره☹️حاضره نون خشک بخوره ولی مرغ نه

پیاز پخته و ادویه مگه برای گربه مضره؟ چ ضرری داره؟

من چندباری از غذا خودمون دادمش !

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

وقتی براش مرغ میپزم نمیخوره 

روش یه قاشق اب گرم میریزم با کنسرو اماده قاطی میکنم میاد میشینه دستم میخوره باید قاشق،قاشق بهش بدم 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
حیح بچه رو لوس کردیااا😂😉

اره من خیلی تحویلش میگیرم تا یکم ناز میکنه سریع یچیز دیگه براش میارم ولی الان دیگه در تنگنا قرار گرفتم جز غذا خشک و غذایی ک خودمون میخوریم هیچی دیگه نمیخوره، دوروز بهش غذا ندادم مجبور شه مرغشو بخوره نخورد

من بعضی غذا ها که عادت نداره را گاهی یکم روش بستنی میریزم خوشش میاد

ی عالمه مرغ پوره براش درست کردم بنظرت بریزم روش یا قاطیش کنم تشویق میشه بخوره؟ حیفم میاد ب اون مرغا از طرفی هم غذای تر براش خوبه

2810