2777
2789

سلام من تازه عروسی گردم میخوام زود بچه دار شم چند باره اقدام کردم فرده موعد پریودم هست همه علامت پریودی رو دارم شما که باردار شدید حس حال پریودی داشتید؟؟؟فکر می‌کردید پریود میشید؟بعد نشدید؟

اصلا درگیر علائم و غیره نباش 

من ۲ سال بعد اقدام حامله شدم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متولد ۷۹ هستی؟😁

ببین اگر زیر ۳۰ سال هستی تا یکسال اقدام کردی و حامله نشدی طبیعیه بیشتر از یکسال شد باید پیگیری کنی

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

علائم فقط گولت میزنن من که تبخال هم میزدم میگفتم شاید باردارم.فقط بی بی چک و ازمایش

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜

تو روزای پریود گرمی زیاد بخوره...به نظرم قبل اقدام یه چکاپ کلی و آزمایش هورمونی بدی خیلی خوبه 

من بعد ۶ ماه اقدام بی نتیجه آزمایش دادم فهمیدم تنبلی دارم یکم این ماه لتروزول باید بخورم

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹