خب ببین اول از همه مرغارو تو روغن سرخ کن هردوطرف مه طلایی شد قشنگ یک چهارم قالب کره بنداز و درشو ببند یه دوسه دیقه هم با کره تفت بخوره
بعد حرفارو میاری بیرون پیازای خلالی رو میریزی بعد سیر اونام که سبک و طلایی شدن فلفل دلمه و هویج رو اضافه میکنی اونم که سرخ. سبک شد بهش نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و ادویه کاری میزنی به همراه رب بعد حرفارو روش بچینو خیلییییی کم زعفرون دم کرده غلیظ رو نرفت بریز و درشو بزار بعد پنج شیش دیقه به اندازه مناسب آب جوش بریز و تا وقتی که دیگ حاظر شد زیر شعله رو کم کن